Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой за къде е в света на добрите обноски
Автор: zamig   
Дата:   06-02-08 14:37

Наскоро бях в магазина на Фотосинтеза в скай ценъра в София. Исках да си закупя нов статив. Продавача, който ме обслужваше ми предложи няколко варианта като най-евтиния беше 160лв. На въпроса ми, дали няма нещо по-изгодно, продавач-консултанта ми отговори така:

"Ако това ви е скъпо, то тогава не сте за този магазин"

Вбесен от наглостта му, все пак запазих самообладание и просто послушах съвета. Купих си статива който ме устройва от друг магазин, макар и не кой знае колко по-евтин.

Преди съм пазарувал от Фотосинтеза и бях много доволен от обслужването. Респект към всички продавачи които работят там и разбират от работата си.

Отговори на това съобщение
 Re: Кой за къде е в света на добрите обноски
Автор: photosynthesis   
Дата:   06-02-08 15:53

Zamig, благодарни сме както за добрите думи, така и за критиката - естествено тя помага за подобряване на нивото на обслужване [smile]

Благодарим и на всички, които ни защитиха [smile]

Както и да е - реплика от цитирания тип не би трябвало да се допуска, за което поднасяме извиненията на целия екип. Иначе - в магазина има доста неща и при всички положения - за всякакви хора, пък било то и депутати [smilie3] [smile]

Автор: e-mil   
Дата:   06-02-08 17:22

Вий пък с извинения. Поне една безплатна чанта Лоупро за 37 лева да му бяхте дали [smilie5] [smilie5]

Автор: djogata   
Дата:   06-02-08 17:26

Е-мил, не спами в темата [ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Преди малко в темата имаше 50-ина поста, ама гледам админ затъркал всички (и то добре направил, че само простотия имаше по онези постове) [smilie18]

Ся сигур и наще постове ще затъркат, или може би не, щото не се заяждаме толко много [smilie18] [smilie18] [beer] [beer]

Автор: nabis   
Дата:   06-02-08 18:14

Явно е модерно да се плюят магазини [smilie23]

Автор: boncho_marinov   
Дата:   06-02-08 18:16

Спонсора трябва да се четка.

Автор: chukov   
Дата:   06-02-08 18:53

photosynthesis написа:

> в магазина има доста неща и при всички положения - за всякакви
> хора, пък било то и депутати [smilie3] [smile]
>

Бре
да нямаме депутат във форума?

Автор: cicomanco   
Дата:   06-02-08 19:11

В случая човека има право!Извинил съм му се на "лични", заради грешката на езика.Надявам се да е приел извиненията ми!(все пак се радвам ,че е послушал съвета относно статива , който съм му препоръчал)

Автор: elmaduro   
Дата:   06-02-08 19:18

cicomanco този май е от "по-чувствителните клиенти"(нищо лично към човека просто има и такива хора).Познавам те теб и колегите ти и сте супер готини[smilie24], но както знаеш не можеш на всеки да угодиш[smilie21] .

П.П.досега колко поста изтриха просто не е истина, ако този се струва прекалено спамски като останалите мои по-рано днес, моля изтрийте го!!!
Айде лека и по-малко спам[smilie5]

Автор: nomadsl   
Дата:   06-02-08 19:25

Добре, че няма депутат във Форума, че като нищо ще гласува закон за скоростта на движение на светлината /с ограничителен режим/.
Е, за някои фотони няма да е задължителен.

[shtrak]

Автор: cicomanco   
Дата:   06-02-08 19:27

нека приключим....такива теми не са полезни никому!грешки стават навсякъде - не че това е оправдание ,но не бива да се съди по тях за цялостната ситуация в сферата на обслужването!

Автор: scoundr3l   
Дата:   06-02-08 21:09

Гласувайте тук http://prize.zzl.org/vote.php?id=2291

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »