Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ползвал съм го със широкоъгълен обектив.Не съм имал проблем с фокуса но смила батерията.Впоследствие обективът се повреди, не знам дали адаптера има принос.
Ползвам първата версия на адаптера и съм много доволен. Работи много добре до отлично според зависи обектива, с който се ползва. Това е втората бройка, която имам защото първата бе доста зле и не искаше да работи с доста обективи. Нали, имам предвид че малко си е и до брой поне при първата версия. Като двете бройки са тествани при еднакви условия от към техника и версия на фърмуерите от там и заключението ми, че нещата са си до бройка :) Нямам наблюдения да ми яде батерията по бързо от обичайното когато е в работен режим, но определено не го оставям закачен на камерата при изключен режим, защото тогава я топи буквално за 24ч.Тествал съм с доста обективи на емоут... Тамрон, сигма, вилтрох, сони Г и ГМ и мисля, че си заслужава. При положение, че си от София можем да се видим и така да си изградиш собствено мнение,за работата на адаптера.
Оставял съм апарата с напълно заредена батерия и на сутринта е напълно разредена.Останах с впечатление,че и когато снима и записва видео харчи повече отколкото с никонски обектив.