Автор: Pixel5
Дата: 22-04-24 17:46
Снимам с R6M2. Предполагам, че разликата не е кой знае колко голяма. Ако говорим само за фотография - снимал съм в най- големите жеги, миналата година - никога, не е имало проблем с прегряването. Когато снимам видео, винаги ползвам монитор - нисък клас на ATOMOS. Настройките на фотоапарата, позволяват ако желаете да изключите екрана на фотоапарата. Така можете да си осигурите видео по цял ден без проблеми. Ако обаче желаете да извадите максимума от фотоапарата - тогава трябва да записвате на картата - намираща се в монитора, а за моя модел - тя е максимум 128ГБ. Естествено, можете да си ползвате и тези от фотоапарата. При мен те също са по 128.
Добре е да внимавате, защото ако назначите бърз бутон за видео и без да осъзнаете го активирате - в записа на монитора, ще излезе и надписа REC - което си е повече от сакатлък. Естествено тогава ще дублирате и записа и после, ще трябва да губите време за да чистите карта. Моите карти са номерирани с различен цвят и това е още една защита. Вие можете да си намерите собствен метод. Казвал съм го много пъти и ще повторя отново: За мен R6M2 - e изключително добро почти бюджетно решение за качествено видео. Ако добавите и един гимбъл - става перфектното решение.
|
|