Автор: galinvayov
Дата: 06-10-23 12:29
vgramatikov написа:
> Ако автора мисли по различен начин
> е свободен да го докаже чрез
> участие в други конкурси и
> предостави постиженията си с цел
> да аргументира мнението си.
Въпреки че не мога да представя постижения от други конкурси, ще си позволя да кажа няколко думи.
Според мен моите фотографии отговарят на чисто техническите изисквания, заснети са диви птици в тяхната естествена среда. Размера и формата са според изискванията.
За да изпратя конкретните изображения е ясно че съм направил подбор и съм извадил едни от най-добрите ми, не само според мен, изображения.
Попитах защо не се виждат в галерията не с цел да държа някому сметка, а чисто и просто да кажа: "Хей пратих едни снимки, получихте ли ги? Някакви проблеми с тях?"
Когато нямаш обратно известие за успешно изпращане или друг видим признак какъвто би бил показването им в галерия. Какво да направиш? Питаш.
Ето получих отговор.
Да, не ми хареса факта че неща оценявани от други хора като хубави, са определени като боклук.
Разбирам че се търси един определен изглед в галерията. Като се разлисти и на всяка снимка да си викаш: "Баси майката..!", а не: "Баси майката..!", "Баси майката..!", некво пиле плува у вода...
За мен, това което съм заснел е добро, очевидно не достатчно добро и хармониращо с останалите предложения и поради тази причина няма да участва в подбора.
Пожелавам си за напред, повече слука и по-добри кадри.
|
|