Автор: ninikolov
Дата: 15-12-22 09:58
Е, всички сме заети. Никого не съдя и не категоризирам, само споделям моите си правила за пазаруване в базара, нищо повече.
Ако човек няма време да отговори на запитване, ще намери ли време да ми прати стоката или пак ще чакам с дни ?! Негова си работа, така е решил, ОК, аз за себе си избирам да не участвам.
Пак казвам, така съм решил за себе си заради личния си (горчив) опит. Примерно, не пазарувам в OLX, защото е пълно с кретени. В никакъв случай не твърдя, че всички са такива, но 4 от 5 са и аз са себе си реших, че това съотношение не ми изнася и го отсвирих тоя боклукчарник. Там точно, един екземпляр след като го чаках с дни да ми прати договорената стока и накрая го потърсих, притеснен да не му се е случило нещо, той ми заяви, че видиш ли, е размислил и ако искам стоката - 20% отгоре. Ми не. С риск да изпусна сделка с някой читав чиляк, дето наистина инцидентно е възпрепятстван да отговори, решавам да не се занимавам.
Аз лично съм отлагал пускането на обява със седмици, само защото няма да мога да отговарям на запитвания.
|
|