Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 NIKON D7000 + Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR
Автор: Todor_Yankov   
Дата:   11-02-20 17:02

Здравейте,

искам да комбинирам следното тяло Nikon D7000 с Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR. Подарък е за човек, който обича да наблюдава птиците. Като бюджета е ограничен. Бих искал да попитам възможна ли е успешната комбинация на изброените (https://imaging.nikon.com/lineup/dslr/d7000/compatibility02.htm) И като цяло на прав път ли съм или бъркам някъде и то много (пълен дилетант съм, прощавайте ако въпроса Ви се стори глупав) ?

Поздрави,

Т. Янков

Отговори на това съобщение
 Re: NIKON D7000 + Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR
Автор: IvoEv   
Дата:   12-02-20 08:23

Комбинацията е добра за бюджета. Аз съм с Д7200 и същия обектив и за хоби се получават нещата!

Re: NIKON D7000 + Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR
Автор: Ivokbg   
Дата:   12-02-20 15:36

Обективът е много хубав. Остър, бърз и точен фокус (поне с телата, с които съм го ползвал)....е, тъмничък е, но за този клас няма как да се очаква повече. Мисля, че за птици (с презумпцията, че ще се снима на дневна светлина) ще е ОК.

Не знам как вървят цените, но ако имате възможност си струва да минете на D7100. 24 мегапиксела срещу 16 дават доста повече свобода при кроп на снимките, макар че 300мм на този размер сензор не е зле за хоби.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »