Автор: Konstantinov
Дата: 21-09-19 11:39
Ако видя че купувача нещо е нервен и не ми харесва как говори или ми пише тарикатски , свалям обявата като продадена и я пускам след 10дни на друго място, не ми се занимава.
Ако бързам и ми трябва статив отивам във фотомагазина и купувам ,не чакам някой да се замота от базарите както винаги става, дори веднъж след 5 дни звъня , човека забравил, ама ми прати след ден като му звъннах...ами ако ти прати счупен или разхлабен статив и го върнеш, как разчиташ на нещо втора ръка за спешна работа...
Продавачите в базарите не са търговци имат си друга основна работа,може да забрави, да се улиса и замота,може да се напие ,жена му да го ядоса и т.н.
Вчера имах подобен случай 2 пъти ме разкара продавач-фирма до еконт забравил да сложи преглед,как да взема -плика непрозрачен може да има тухла вътре,не отговори по телефона,от вкъщи се свързах с фирмата ,отидох втори път и си взех пратката,изрично бях писал да има преглед в поръчката,ама забравили, по едно време си викам ,може да оставя да я върнат и да се правя на интересен, ама си бях пил успокоителните и не се изложих-взех я.Нормално е човек да го е яд като е казал нещо пък го мотат, ама съм свикнал.
Публикацията е редактирана (21-09-19 11:41)
|
|