Автор: bogdanov
Дата: 14-12-18 00:33
Ето, че дойде звездният миг на следващият редактиращ автор! Това е забавна платформа защото всеки се приема за потенциален призоносител. Моят ред мина, но преди това се замислих мога ли да стана жертва на реваншизъм? Спорил съм с повечето от вас и с повечето не съм бил съгласен. Обиждал съм дори... в мигове на откровение. Но съм оценявал според обективни критерии. За пореден път удрям на камък! (да не се окаже, че влизаме в режим изчакване ?) За да не излезе така... трябва да има и ответна реакция. Трябва оценяващият да бъде оценен! Как не ви е хрумвало да погледнете избраните кадри на редактора и да ги оцените с коментар, мнение...? ...тук е мястото да перефразирам един огромен човек:
"Тишината също е пърформанс. Припознавайки я, работещите в Националната галерия, Съюзът на Българските Художници и голяма част от българските артисти също се включват в многообразието на българския пърформанс. И защо да не е по този начин? Все пак, от седемте прекрасни малки тортички на Недко ".....", само една съдържа нокти от пръстите на художника и играта на руска рулетка дава възможност на опитващите ги да не попаднат на тортичката с ноктите. Със сигурност обаче, участващите в този спектакъл ще останат в света на кривите огледала на Недко, в които могат да видят единствено безкрайно смаления образ на собственото си съществуване. "
Тортичките на Недко уважаеми съфорумци ги гризем волю-неволю.
Аз само искам ответна реакция. Не месечен диктатор! Щото до тук май само със себе си не съм се карал... ;)
|
|