Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 реваншизмът и авторските галерии
Автор: bogdanov   
Дата:   14-12-18 00:33

Ето, че дойде звездният миг на следващият редактиращ автор! Това е забавна платформа защото всеки се приема за потенциален призоносител. Моят ред мина, но преди това се замислих мога ли да стана жертва на реваншизъм? Спорил съм с повечето от вас и с повечето не съм бил съгласен. Обиждал съм дори... в мигове на откровение. Но съм оценявал според обективни критерии. За пореден път удрям на камък! (да не се окаже, че влизаме в режим изчакване ?) За да не излезе така... трябва да има и ответна реакция. Трябва оценяващият да бъде оценен! Как не ви е хрумвало да погледнете избраните кадри на редактора и да ги оцените с коментар, мнение...? ...тук е мястото да перефразирам един огромен човек:
"Тишината също е пърформанс. Припознавайки я, работещите в Националната галерия, Съюзът на Българските Художници и голяма част от българските артисти също се включват в многообразието на българския пърформанс. И защо да не е по този начин? Все пак, от седемте прекрасни малки тортички на Недко ".....", само една съдържа нокти от пръстите на художника и играта на руска рулетка дава възможност на опитващите ги да не попаднат на тортичката с ноктите. Със сигурност обаче, участващите в този спектакъл ще останат в света на кривите огледала на Недко, в които могат да видят единствено безкрайно смаления образ на собственото си съществуване. "

Тортичките на Недко уважаеми съфорумци ги гризем волю-неволю.
Аз само искам ответна реакция. Не месечен диктатор! Щото до тук май само със себе си не съм се карал... ;)
 Re: реваншизмът и авторските галерии
Автор: mihalo   
Дата:   14-12-18 02:32

"Не надценявай публиката си"

Редакция: Оф, моя грешка! Имах предвид - Не надценявай публиката.. :))

Публикацията е редактирана (14-12-18 02:50)
Автор: SaS   
Дата:   14-12-18 08:38

Богданов, извинявай, но не разбрах [smile]
Ти си жертва на реваншизъм, опасяваш се, че ще бъдеш или искаш?
Защото реваншизмът е открит доста преди да бъдеш ти Редактор.
Автор: bogdanov   
Дата:   14-12-18 09:27

Не, хрумна ми, че може би е добре да се коментира и обсъжда редакторската галерия. Но не избрах нито правилното място, нито правилните думи.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.