Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за картите памет
Автор: иван99   
Дата:   20-10-18 23:33

Здравейте искам да си купя карта памет за 4К видео.

Характеристики:
капацитет: 64GB
максимална скорост на запис: до 90MB/сек.
максимална скорост на четене: до 160MB/сек.

Тъй като картата не се продава с адапретер.
Трябва ли да купя адаптер който поддържа тези скорости или мога да ползвам адаптера от старата карта памет, а тя поддържа Full HD видео.

Дали адаптера влияе на скоростта?
 Re: Въпрос за картите памет
Автор: hotsnail   
Дата:   20-10-18 23:40

май е по-добре без адаптер.

Какъв тип карта трябва на устройството Ви с което записвате? Какво устройство е?

Иначе сандиск или сони са май добрите модели в момента на нашия пазар. Самсунг малко или много спряха да правят карти, иначе бяха доста добри ако се намерят от някъде.
Дата:   21-10-18 12:05

Canon EOS M50. И ако си купя микро карта памет трябва адаптер.
Автор: hotsnail   
Дата:   21-10-18 12:14

Еми купи си нормална карта. Защо трябва да е микро?

Моя опит е, че с адаптер работят бавно картите. Аз ползвам адаптер на едната карта, за да я слагам в таблета след снимките и да си цъкам роу-ките без импорт
Дата:   21-10-18 12:22

Публикацията е редактирана (21-10-18 12:56)
Дата:   21-10-18 12:49

Не искам да правя реклама на сайта, но аз ще си купувам филтър с карта памет и така ще взема безплатна доставка, но в този сайт са микро.
Ще окаже ли голяма влияние стария адаптер от старата карта памет с характеристики - клас 10, U1. И ще ми позволи ли адаптера да записвам на новата карта 4к видео?

Публикацията е редактирана (21-10-18 12:51)
Автор: Konstantinov   
Дата:   21-10-18 14:02

В адаптора ,доколкото знам няма електроника имам три самсенг,тренсенд и сони и ползвам последния, но всички са китайски и тайландски и са безплатни.Най-бързата и скъпата ми карта е микро сд и записва 4к видео на а6500 без проблеми.Все пак битрейда на а6500 е нисък 60 и 100.
Автор: Hsathv   
Дата:   21-10-18 14:48

Стига с тези микро карти. Апарата е проектиран за SD карти. Много по лесно е да сложат микро слот, ама не го правят. Има защо. И чиповете и структурата са различни. Иначе Трансценд са си самсунг карти.
https://pcshop.bg/aksesoari/karti-pamet/transcend-64gb-sdxc-class3-uhsii-card, има и по-евтино решение за 4к
https://pcshop.bg/aksesoari/karti-pamet/transcend-64gb-sdxc-uhsi-u3x-card
Дата:   21-10-18 15:03

Добре Благодаря
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.