Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ...къде е топлата вода ?
Автор: bogdanov   
Дата:   04-05-18 23:31

С тази тема искам да разбера истината за "топлата вода". Кой къде и как я откри. Тук повечето автори са велики. Нищо лошо няма в това да си усетил топлата вода как излиза от теб самия във фитнеса (примерно) или просто да са те извикали за да оправиш топлата вода в апартамента на съседите...Може и тоталната липса на топла вода да те е накарала да включиш бързовара. Топла вода често излиза от натоварено жигули комби минаващо през Шипка или Хаимбоаз. Клокото и да не ми се иска, топлата вода все по-рядко се открива. Напоследък ставам свидетел как топлата се разрежда със студена и се поднася хладка, като пикоч във всички заведения. Но четейки форумната част, удивителните и кръстчетата под сники в "албум"...започвам да разбирам, че всеки от нас има в запас количество топла вода, ама не иска да я споделя заради личната си хигиена... Нищо, че водата бързо изстива(винаги може да се претопли)!
Увлякох се... Та за водата... кога и как открихте топлата вода?
 Re: ...къде е топлата вода ?
Автор: asahi   
Дата:   04-05-18 23:50

По отношение на фотографията не съм я открил. Май не я и търся. Който я е намерил - евала. Само да не се е объркал.
Дата:   05-05-18 00:00

asahi, абе тук сме се събрали хора с различни професии. За фотография не говорим сега. За топлата вода питам. Моята примерно ме заля като емигрирах и се наложи да рисувам кончета и къщички, и портретчета. Иначе трябваше портокали да бера. Чак после завърших фотография. Дай сега твоята!
Автор: boni   
Дата:   05-05-18 00:24

Соларен бойлер на покрива, работи безотказно вече 10 години. От март до октомври направо вряла вода...Претопля си се сама с безплатна слънчева енергия.
Всичко около нас е преобразуване на чиста енергия от една в друга форма. И тя не се интересува от жалките ни и излишни душевни терзания как да се правим на оригинални мислители във форумната част:)
Автор: uri64   
Дата:   05-05-18 01:10

boni написа:

>
> Всичко около нас е преобразуване
> на чиста енергия от една в друга
> форма.

Това е Силата [smilie5]
Автор: PhotoBo   
Дата:   05-05-18 01:51

Тежка тема си подхванал... тежка!

Аз топлата вода я открих преди повече от 3 десетилетия..или поне хладката, когато са ме къпали като бебе. После съм започнал и сам да се къпя, ползвал съм и топла и студена, освен къпането съм си мил ръцете на чешмата, а като студент си спомням, че си перях кащите и чорапите в леген. Сега я ползвам като готованец, от 4 години с газово отопление и подгряване на водата, лесно е, ама хабя природен ресурс... Преди това и на ТЕЦ бях у Софето, ама и аз като тебе емигрирах (до момента два пъти) и се правя, че ВСИЧКО Е ТОЧНО! Нямам избор!
Добре, че тия чужденците не разбират много от тия работи, ама аз гледам много да не им наливам акъл, който в изобилие явно имам... и всичко е точно!
А емигрирах не в търсене на топлата вода, а защото ми писна да ме мислят за портокал и да ме "берат" в собствената ми Родина, при това БГ Мафията! Ако някой мисли, че я няма, ще му кажа само, че резултата е апартамент в тяхната сметка от мое име. [smilie3]
Та така, осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди. Но всичко е точно!

Само не разбрах защо намеси удивителните и кръсчетата в хубавата тема, акаш на метеното, да занеш [smilie3]

+++++ !!!!!

Но всичко е точно!!! [smilie5]
Автор: mihalo   
Дата:   05-05-18 01:53

"Да си дойдем на думата"... клишета, плагиатство, схематизъм, липса на въображение, конформизъм... "провинциално" самочувствие... Защо? Защо?

От толкова дълго го мисля, че мога да обвиня тази си "странична" дейност за слабия си успех в прогимназията, да [smilie5] факт [smilie22]

Сега трябва да следва "развръзката"... да, ама аз още нищо свястно не съм измислил :(

Или "си топлиш" егото сред майнстрийма /по никакъв начин не исках да напиша думата "тълпа"/, или се накисваш сам-самичък в някой горещ гейзер и гледаш дали Егото ще се свари или пък ще изригне.

Е, /гледах едно филмче за будизма/ ...Буда накрая стигнал до идеята за средния път... та ще се чете още! /даже се почна отсега, три пъти препрочетох дали "среден п.ъ.т" съм го написал правилно/.

Никой, който прочете това да не си мисли, че нещо се шегувам! Само се опитвам да не съм нравоучителен. [smilie25]

И, ох, най-накрая едно цитат-плагиатство:

"Така е то!"
/с нищо не съм виновен, че Кърт Вонегът се е родил преди мен и ме е изпреварил.../

Редакция: Започнах да пиша веднага, ама на... Просто да уточня, че не пренебрегвам коментарите преди моя..

Публикацията е редактирана (05-05-18 02:44)
Автор: quazimodo   
Дата:   05-05-18 07:35

След Така е то следва И това ще мине[smilie18][beer]

Живял някога цар Соломон. Той бил много мъдър, но неговия живот бил пълен с безпокойства. Веднъж решил да се обърне за съвет към придворния мъдрец.
– Помогни ми. Много неща в този живот са способни да ме извадят от равновесие. Моите чувства и страсти усложняват живота ми.
На това Мъдрецът отговорил:
– Знам как да ти помогна. Вземи този пръстен – на него пише „Това ще мине“! Когато изпиташ силен гняв или голяма радост, просто погледни надписа и той ще те отрезви. В това ще намериш спасение от страстите.
Соломон последвал съвета на Мъдреца и намерил спокойствие. Но веднъж, в един от пристъпите на гняв, както обикновено, погледнал надписа на пръстена, но това не помогнало – напротив изпитал още по-силен гняв. Той свалил пръстена от ръката си и поискал да го хвърли в езерото, но тогава видял, че на вътрешната страна на пръстена има надпис. Той погледнал и прочел
„И това също ще мине!“

Автор: Beijing   
Дата:   05-05-18 08:03

Г-н Богданов,
топлата вода не съществува! Нещо в чипа, процесора или интегралната схема на Човека е сбъркано!
"ФФ" е чудесно място и пример за това!
Поздрави и приятни почивни дни!

Автор: Synthy   
Дата:   05-05-18 08:19

Аз я открих преди почти 20 години. Когато се изнесох от вкъщи, заживях сам и си купих нов бойлер - целият САМО ЗА МЕН!
Дата:   05-05-18 08:42

късно е и петък отмина.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.