Автор: PhotoBo
Дата: 05-05-18 01:51
Тежка тема си подхванал... тежка!
Аз топлата вода я открих преди повече от 3 десетилетия..или поне хладката, когато са ме къпали като бебе. После съм започнал и сам да се къпя, ползвал съм и топла и студена, освен къпането съм си мил ръцете на чешмата, а като студент си спомням, че си перях кащите и чорапите в леген. Сега я ползвам като готованец, от 4 години с газово отопление и подгряване на водата, лесно е, ама хабя природен ресурс... Преди това и на ТЕЦ бях у Софето, ама и аз като тебе емигрирах (до момента два пъти) и се правя, че ВСИЧКО Е ТОЧНО! Нямам избор!
Добре, че тия чужденците не разбират много от тия работи, ама аз гледам много да не им наливам акъл, който в изобилие явно имам... и всичко е точно!
А емигрирах не в търсене на топлата вода, а защото ми писна да ме мислят за портокал и да ме "берат" в собствената ми Родина, при това БГ Мафията! Ако някой мисли, че я няма, ще му кажа само, че резултата е апартамент в тяхната сметка от мое име. ![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
Та така, осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди. Но всичко е точно!
Само не разбрах защо намеси удивителните и кръсчетата в хубавата тема, акаш на метеното, да занеш
+++++ !!!!!
Но всичко е точно!!!
|
|