Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изненадан съм от потребител в Базара
Автор: BAJDOBRI   
Дата:   09-09-17 19:52

Здравейте! Разглеждах фото техника в Базара,когато попаднах на обява на Canon 60D за 580 лв ! Отворих обявата,за да я поразгледам и установих,че снимката ,която е приложена е на 550D ?!? До тук-добре! Случва се човек да се обърка и да не е забелязал,че е сбъркал! Щях да пиша ЛС,когато без да искам ,кликнах върху името на потребителя и там ... НИЩО,НАДА,НИЕНТЕ!!! Нито една снимка,нито една публикация,никакво споменаване за използвана техника! Чудно ми е,аз като пълен аматьор във фотото,все пак имам няколко снимки,посочил съм с какво работя,имал съм обяви в базара и коментирам ,чат-пат! Как е възможно да има такива хора ,тук?!?Вече не съм убеден,че обявата е със сбъркана снимка "по грешка" ?! http://prikachi.com/images/315/9179315Q.png
http://prikachi.com/images/315/9179315Q.png
http://prikachi.com/images/316/9179316X.png
 Re: Изненадан съм от потребител в Базара
Автор: mitpis   
Дата:   09-09-17 20:13

пиши му на лични да ти изпрати актуални снимки и ако може снимка за доказване на произход, фактура, касова бележка...Питай и на колко кадъра е тялото иначе цената е добра.
Автор: Dextar   
Дата:   09-09-17 20:48

Обявата е 100% реална, объркал съм снимката, за което се извинявам!
Ако колегата има интерес, нека да ми пише на лс, ще изпратя реални снимки ;)

https://imgur.com/a/TU4K3

Публикацията е редактирана (09-09-17 20:58)
Автор: Don_Diego   
Дата:   09-09-17 21:10

Хубаво е да сме параноици, ама колегата е с регистрация от 2006-та.

Освен това, някои потребители са имали снимки, след време губят интерес, махат си снимките и остават във форума с коментари и обяви в базара.

Това, че някой няма описана техника също не е показател. Най добрият критерий за продавач в базара е, ако двама или трима са купували и могат да ти го препоръчат.

Толкоз.

Публикацията е редактирана (09-09-17 21:19)
Автор: uri64   
Дата:   09-09-17 21:15

За друго не знам, но идеята за изброяване на притежаваната техника, не е добра, меко казано.
Автор: Dora93   
Дата:   09-09-17 21:30

На мен ми бяха изтрити всички обяви от ръководството на сайта с обяснение, че съм бил извършвал търговска дейност. И съм продавал не собствена техника, а Бог знае чия. Интересно ми е дали има други потърпевши като мен? Смятам, че е свързано с по-активното ми участие в някои политически теми напоследък.
Автор: marrio31   
Дата:   09-09-17 21:42

Човека е регистриран 2006,за мен това е по-важно от това,че нямал снимки,много хора отдавна не качват снимки тук.
Автор: SLR   
Дата:   09-09-17 21:46

Продавам изгодно два профила регистрирани 2004 [smilie7]
Автор: lamerko   
Дата:   09-09-17 23:56

SLR пък има повече от един профил - какво беше там за профилите [smilie18]
Автор: e-mil   
Дата:   10-09-17 00:59

Автор: Dora93
Дата: 09-09-17 21:30
"На мен ми бяха изтрити всички обяви от ръководството на сайта с обяснение, че съм бил извършвал търговска дейност... Смятам, че е свързано с по-активното ми участие в някои политически теми напоследък."

Това кога е станало?
Щото гледам, че имаш активна обява, там са и обявите ти от предния месец, а освен тях стоят бая стари обяви чак до най-старата - три седмици след регистрацията ти. Нямаш ни една обява с флаг "Админ-стоп".

Автор: e-mil   
Дата:   10-09-17 01:00

Автор: lamerko
Дата: 09-09-17 23:56
"SLR пък има повече от един профил - какво беше там за профилите [smilie18]"

Той каза, че ги продава, а не че ги има. Какво беше там основното правило: Продай преди да купиш! [smile]
Автор: Dora93   
Дата:   10-09-17 01:35

Изтрити са ми всички активни обяви. Оставени са спрените и продадените.

Оставено е съобщение:

Извършване на търговска дейност в Базар различна от продажба на лични артикули. Базар Фото Форум е място за продажба на лична техника. За множество търговски обяви важат тарифите за реклама.

Не знам ако добавя нова обява дали ще бъде изтрита.

Както писах по-горе, считам че тази репресия е в резултат на скорошни мои постове в политически теми във форума.

Обвинението, че продавам не-лична техника е абсурдно. Търговска дейност е всяка покупка или продажба в базара, не само моите обяви. Мога да се съглася, че обявите ми са били повече от някакъв регламентиран максимален брой, ако такъв има, но и в този случай трябваше да оставят поне разрешения брой, а не да затрият всичко.

Смятам че трябва да има регламентирани правила колко обяви може да има човек и те да действат за всички. Преди време зададох този въпрос, но не ми беше отговорено.
Автор: moto12   
Дата:   10-09-17 02:11

Dora93, остава ти да се радваш на продаденото - когато някой се обади, че има хора в базара със сумати обяви една под друга, над друга и по 5 пъти една и съща обява, ну затвориха устата с "за тях може". За останалите остава само да се радваме, че пишем във форума и можем да качваме снимки. Трафик да правим на сайта, че реклами се продават, чат пат. Не се коси, чети и разглеждай снимки докато има.
Автор: mitpis   
Дата:   10-09-17 04:20

Леле тук стана страшно има репресирани: "Dora93 Смятам, че е свързано с по-активното ми участие в някои политически теми напоследък...Както писах по-горе, считам че тази репресия е в резултат на скорошни мои постове в политически теми във форума". Ами то си има сайтове за тази цел, където можеш да пишеш за политика, като Дир.бг например, това е фото сайт.
Автор: TPECHAT   
Дата:   10-09-17 07:28

Dora93 - много коректен! Това било значи мистериозното изчезване на обявите. Чакаме включване от "админ" ... Има поме 10 други, които правят това, в което си обвинен и са живи. [smilie10]
Автор: sherbit   
Дата:   10-09-17 09:27

Dora93, бог?! Нинова ще те отлъчи от сектата.
Автор: ombre   
Дата:   10-09-17 12:10

И аз смятам,че колега с регистрация от 2006 е по важно,от това,че няма снимки в профила.Авторе,темата е меко казано безсмислена.Никъде не пише,че за да е коректен един човек,трябва да бъка от снимки в профила му.Тъпо е някак си да мислиш такива неща,че даже и тема да пускаш.
Пс-човека е писал с какво снима,освен,ако не си чувал за тази марка.

Публикацията е редактирана (10-09-17 12:13)
Автор: Nik1   
Дата:   10-09-17 14:35

Профил на BAJDOBRI Регистриран : 29.01.2015 11:16Посл.влизал : 05.09.2017 12:17

Темата е от 09.09.2017 - 4 дни след последно влизане - не го разбирам това

след толкова реплики без авторско мнение... ???

Дата:   10-09-17 15:25

Какво не разбираш Ник 1 ?!? Нищо не мога да ти схвана!А това,че има регистрация от 2006 ,не съм го погледнал! Но как да е,явно приоритетите на ФФ ,вече са други! Явно не е място за качване на фотографии,а за продажба на техника,къде с изяснен,къде с не -произход!!! Здраве да е ,ще си отварям очите повече! И ще качвам снимки другаде!
Автор: iliyanb   
Дата:   10-09-17 17:30

Байдобри ми че то и ти си без фототрафия в профила бре. Що се пениш?
Дата:   10-09-17 17:45

Не се пеня! И имам фотографии в профила,гледай хубаво!Как да е,ще трия темата!
Автор: chrisnoch   
Дата:   10-09-17 17:56

BAJDOBRI,
Намеците ти за произхода на техниката са некоректни.
Качвай си снимките където искаш, но ако питаш мен - и за Фейсбук не стават. Ново тяло не ти трябва. Имаш нужда от фотографски умения. Можеш да се огледаш и за някой по-читав обектив на старо.
Дата:   10-09-17 18:11

Кристиян Ночев,кой ти е казал ,че търся ново тяло? Ще си качвам и ще си правя,каквото искам! Не си никакъв ,че да ми определяш и мнението ти за снимките ми,слабо ме вълнува! Въобще не съм се бил в гърдите,че съм фотограф! Щракам си ,когато ми е кеф и каквото ми е кеф! Нищо конкретно не съм намеквал за произход на техниката! Изразих опасения за това,че може да има нещо не както трябва в дадената обява! Вече ми стана ясно,че е стар съфорумец и бях решил да си трая,но няма да търпя обиди и нападки!

Публикацията е редактирана (10-09-17 18:59)
Автор: Dextar   
Дата:   10-09-17 19:07

Мисля, че спора е излишен и колегата трябва да затрие темата и ако има някакъв интерес, да премине на лс !
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.