Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, искам да питам дали в Пловдив се организират фотографски сбирки и къде. Предстои ми престои там в началото на септември и бих желала да присъствам на някои ваши срещи :)
Поздрави на всички !
Здравей. За организирани сбирки на форума не знам, но с шепа ентусиасти от фейсбук си правим сбирки от време на време, 6-7-8 човека сме и макар, че те са от група фенове на определена фото-марка, предполагам няма да имат нищо против да се присъединиш, без значение на техниката, която използваш - аз поне не се вписвам в тяхната група и въпреки всичко не са се оплакали :)
Пиши тук и ще се доуговорим.
Септември месец в Пловдив започват разни фестивали, има няколко добри концерта и др. културни прояви, може да се организира нещо интересно. Пишете в коя група сте във фейсбук и тук също, ако решите да се събирате.
Да, събития доста в Пловдив по това време на годината. Ако не се лъжа трябва да е започнало и световното по таекуондо, но ми липсва нещо на 200+ мм., за да си помисля даже да ходя да снимам. А относно групата - най-добре ще е да се направи една нова за всякакви фото-ентусиасти, че другата е само за Никонаджии - те така или иначе ще се присъединят, надявам се, но поне няма да обезсмислим тяхната група, събирайки се от кол и въже.
То е сбирка на фотолюбителите в Пловдив, не на Марка феновете в Пловдив :)
Има шанс и аз да се появя. Като непознаващ никой, какво да търся - група хора с чанти и апарати на рамо?
Търсиш банда шемети с чанти, раници, куфари, стативи... Стандартната гледка, подозирам. Айде, канонаджии, че ще съм единствен, а пък ми се ще да поразменим малко стъклария за тестове :)
> Бе нещо тая фейсбук група само за
> никонджии ли е, втори път пробвам
> да се присъединя и ако не стане
> здраве да е
Разговорът започна 28 август
Dobromir Ivanov
28.08.2015 г. 18:35
Dobromir Ivanov
Здравей. Цъкнах погрешка игнор за групата за фото-любители Пловдив, можеш ли да пуснеш нов рикуест? Сори за неудобството.
Това на лични във фейса съм ти го пуснал относно първия ти рикуест - паркирах, гледах ФБ и без да искам цъкнах ignore. Та, сори пак, аз самият съм с Канон, тъй че налазвай смело - в групата си вече!