Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покупка на първи дрон
Автор: Pavlov11   
Дата:   05-11-20 22:39

Здравейте колеги. Тъй като дроновата фотография вече си е собствен жанр мисля че темата си е точно на мястото си.

В момента обмислям поръчка на първия си дрон. Моля някой работил с подобна техника или имаш наблюдения да даде мнение.

Колебая се главно между двата нови модела на DJI - Mavic Air 2 vs Mini 2 (които и да е ще със fly more combo).

Mavic Air 2 очевидно е доста по-издръжлив на условия като вятър и студ + камерата му (поне на хартия) е доооста по-добра.

Mini 2 пък е доста по компактен за път, цената си е предимство и до колкото видях заради 249гр. заобикаля нуждите от разрешително на местата където е нужно за другите дронове (или това е само за щатите ???).

Като цяло ще бъде ползван ползван предимно за фотография но имам желание да започна да се уча да правя видео в допълнение. Ще съм благодарен нс всякакви съвети ????

Отговори на това съобщение
 Re: Покупка на първи дрон
Автор: Lambov   
Дата:   07-11-20 11:51

И аз се замислям за Mini 2.
Основния въпрос с този малкия сензор наистина ли снима 4К

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   07-11-20 12:51

Ако имате кинтите на 100% DJI - Mavic Air 2 , имам към 10 летателни часа с него - уникален!

За себе си и аз гледам минито , но пък ако имах средствата DJI - Mavic Air 2 !

Минито няма сензори за близост и за това не са му сложили и активното следене , ще видите , че тази функция е мноооого удобна дори и за фотография. На минито слота за картата е доста лошо място - отзад на дрона , притеснява ме във влажно време какво ще да е ?

Автор: Mytronix   
Дата:   07-11-20 13:16

И аз се колебая между двата. Въпреки сензорите на последната ми сватба станах свидетел как се ботурясва АИР 2ката и става на сол . [smilie5] . Някой да знае кога ще го има в павилиона мини 2ката още го няма .

Автор: bam-bam   
Дата:   07-11-20 13:42

Ако имаш пари вземи айр 2ката.
Искаш да снимаш фото/видео , в този случай минито може да те ограничава в крайния резултат и дане си доволен.
А там където е забранено да снимаш, дори тези 250 грама няма да те спасят.
Просто гледаш да не се набиваш в навалиците и да снимаш от далеч.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »