Автор: ketrin
Дата: 31-12-16 18:10
Отговарям на всички въпроси,които зададохте.
Фотоапарата падна в неработещо състояние от около 180 см,нелепа случка опитвайки се да го сложа на врата.Удара беше в заден ляв ъгъл,има и леко пукване на дисплея,но това не ме касае.Не включва,няма образ на визьора ,нито на дисплея,не се чуват никакви звузи,характерни за включен апарат.Обърнах се към познат,който се занимава с фототехника и разни електроники.Отвори го ,разгледа го и каза счупена платка,но не се наема да го прави ,тъй като после се правели някакви настройки и е нужен специализиран софтуер за тази цел.Върна ми го и каза да потърся сервизи в големия град.Гугъл даде официален оторизиран сервиз ,намиращ се на Адрес: София 1000, ул. Искър 55 /община Оборище/, в центъра
Сервизен център за ремонт на електроника БУШОНА ЕООД.Обадих се и исках да получа информация какво би ми струвало като ремонтна дейност,не точно , наясно съм с факта,че може да има допълнителни усложнения,цената на платката исках да знам,но те си искат техните 30 лв и тогава отговор.Изчетох ценоразписа в сайта,но почти не знам в коя категория попада ремонта.
|
|