Автор: filippo_33
Дата: 21-04-15 09:13
Добро утро,не ми се искаше и тази тема да се превръща като другите които ПРОЧЕТОХ не само във този форум,благодарение на ТЪРСАЧКАТА,но и с нея темите които чета изглеждат досущ като тази.Целта беше ясна.Очаквах конкретни предложения и пуснах темата защото цените се менят всеки месец.ето онзи ден имаше промоция на едно Сони беше намалено с 150лв., но докато разбрах за нея,промоцията бе свършила.Вижте колеги винаги е имало и ще има спорове и дискусии кое е по добро,както с колите,телефоните и тн.Навремето като си купувах кола беше почти същото,баща ми и приятелите викаха не вземай френска,че ще седи на трупчета,други викаха има мерцедес и всички останали.Аз пък си избрах Ситроен и 8 г. си го карам с кеф,само с консумативни ремонти,и дори тези с мнението за мерцедеса цъкат и викат "бе много меко вози...",та така и баща ми си промени мнението,но когато има директен поглед,а не защото така чул,прочел,или му казали.Благодаря на всички и се надявам само с конкретни предложения по темата и то за неща върху които имат достатъчно наблюдение.
Поздрави
Георги
|
|