Автор: vkk1
Дата: 02-06-16 00:48
Имам един крайно НЕфотографски въпрос, реших да питам тук, понеже вярвам има доста хора работещи в медии и могат да ми дадат съвет:
Аз съм голям фен на космонавтиката и преди 2-3 години за пръв път заведох детето си /беше на 2г. тогава/ в Музея на авиацията в Крумово, където се намира и съхранява капсулата на Георги Иванов,
обясних какво е това, кой е Георги Иванов и детето много се впечатли. Тогава му казах, че ще се опитаме да стигнем до него по някакъв начин, за да му даде автограф, ако той желае разбира се.
От тогава до днес - съм питал къде ли не: Институт за космически изследвания към БАН, абсолютно всички списания и форуми на авио и космическа тематика, в бившата му фирма, по всички телевизии, в които съм виждал да има изяви, и единствените, които се ангажираха, бяха от предаването на Карбовски по ТВ7, за нещастие обаче, то беше свалено малко след това от ефир и нещата приключиха. Странно е, че толкова популярен и обществено значим човек не може да бъде открит по никакъв начин, че няма административно място, което посещава, аз не говоря за домашен адрес естествено.
Имам автографи от Юджийн Кранц /преполагам всички знаят кой е той/, от какви ли не хора от мисиите Аполо, дори от Джордж Буш, а не мога да взема на детето си подпис от един толкова велик българин.
Та защо пиша всичко това:
Моля ако някой има идея за учреждение, което посещава, или има график за някакво предстоящо посещение на събитие, или изобщо има идея как мога да стигна до него, да ми помогне да зарадвам детето си.
Моля, ако темата се счете за ненамясто, да бъде изтрита.
Благодаря!
|
|