Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Екшън камери
Автор: gaofto   
Дата:   19-05-16 20:07

Екшън камера- Sony Action CAMERAS ИЛИ GoPro кои са по-добри и са по-достъпни?
Не търся някакави кой знае какви екстри като 4К например, защото дори няма как да обработвам подобни файлове. Трябва ми най-вече и само за видео. Не мисля, че излишните функции са нужни на хора, които просто търсят приключение [cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: lord_kik   
Дата:   19-05-16 20:32

ще ти кажа от опит че и двете са много добри,но най-гадното е че Сони иматбпроблем със шума от вятър,защото микрофоните са отпред и кутийката е на дупки.Го про имат добро качество и много аксесоари,но са малко по скъпи.Аз си взех Сони и тозиншум дразни има преходници за него и можеш да го закачаш на всякаква стойка от Гопро.На Sony GPS е малко зле,но става долу горе,а с wifi се командва и прехфърлят данни лесно.Най хубавото на Сони е че китайците имат голяма батерия 1900 mha и без джипиес и уайфай снима около 3 часа(лично съм пробвал),за съжаление gopro нямат такова постижение.Важно нещо е и меморикартата трябва да е поне клас 10 че да се справя с full hd при 60кадъра в секунда.

Автор: gaofto   
Дата:   19-05-16 20:41

Тоест би ми препоръчал SONY?

Дата:   19-05-16 21:15

Само мнение погледни в olx има една обява 350лв модела е Sony as100V добра цена пък може и пазарлък да стане.Ако бюджета е голям вземаш Gopro hero 4 black и си ти.Всичко зависи от бюджета.

Автор: Kateri4oka   
Дата:   19-05-16 21:45

За Gopro hero 4 black мога да кажа само, че е (извинявам се предварително) "много кораво копеле". Отделно хваща wifi сигнал за мониторинг от 30-тина метра и качеството е приказка.. дори за снимки :) За аксесоарите... в амазон или алиекспрес има комплекти за 30-40 долара дето в българия струват комбинирано над 3000 лева.. разбира се не казвам, че качеството е същото, но аз лично до сега не съм чупил или имал ядове с нищо.

Автор: NNNAAAMMM   
Дата:   19-05-16 21:49

а от sjcam някой има ли впечатления??

Дата:   19-05-16 23:09

хубави са,но има много ментета така че бягай далеч,иначе по добър вариант е xiaomi на хартия е много добре.Лично бих заложил на нещо марково,но всеки си има глава на раменете и пари в джоба.

Автор: Митко   
Дата:   19-05-16 23:42

Аз съм с SJCAM и съм презадоволен за цената им.

Автор: kiten   
Дата:   20-05-16 01:04

сони имат перфектна стабилизация и две положения на широкия ъгъл в зависимост от карата памет. Челната леща е много издържлива на надраскане и удари. Звука е на 128 бита малко недостатъчно но пък микрофона е чувствителен на слаби звуци. Препоръчвам сонито

https://www.youtube.com/watch?v=G_-KdCG8Ouc

Автор: lamerko   
Дата:   20-05-16 01:17

За съм за GoPro blk.

Автор: filipovv   
Дата:   20-05-16 06:43

Аз предпочетох Garmin XE, понеже можеш да извлечеш повече информация (има вграден GPS),a и на параметри и екстри е по-добра за мен. Подържа до 128 гб. С моята 64 гб записвам 5 часа и половина видео - качеството е отлично (слагам я в колата на дълги пътувания). Оплаквания нямам.

Автор: Cyclon   
Дата:   20-05-16 10:07

Аз не съм по видеото, но си взех GoPro Hero 4 session. Ми доволен съм, картина , звук, аксесоари...
Вчера открих дазже една безплатна програма за color grading и съм още по-доволен.
Картинката излиза от камерката леко бледа, но се оправя бързо с GoPro студиото или с тази програма:

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve

Доста добра е и си заслужава, особено , като е безплатна. [smilie3]

Публикацията е редактирана (20-05-16 10:09)

Автор: ogy25   
Дата:   23-05-16 23:20

Andoer 2" Ultra-HD LCD 1080P Wireless 4K Wifi Sport Action Camera

Автор: bam-bam   
Дата:   24-05-16 00:42

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_360137.html

Новия модел сигурно ще е доста интересен, но и стария доста добре се конкурира с гопро-то.
Има доста инфо за него в нета може да прочетеш.

Автор: momchilcha   
Дата:   24-05-16 23:16

Gitup git2. Имам я от около 2 месеца и не съм я тествал обстойно, но засега съм много доволен - чудесно видео, достатъчно опции, а стабилизацията е отлична. Беше 100$ преди 2 месеца, може да е паднала още.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »