Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся колеги за фото и видео заснемане
Автор: Amarela   
Дата:   14-03-16 17:22

Здравейте колеги,
Моя клиентка, организира бал за дъщеря си, която става на 15г.- кубинска традиция (представяне на момичето в обществото). Необходимо й е фото и видео заснемане на събитието, което ще бъде на 28.03.2016г. от 18:30ч.-гр.София
Аз не снимам събития и обещах да й помогна в търсенето. На самият бал има няколко важни момента които трябва да бъдат уловени, но предполагам че това ще е най-добре да уговорите лично.
Ако сте свободни на тази дата и са ви необходими подробности, моля пишете ми на лично.
Предварително благодаря!
Успешна и много усмихната седмица!
 Re: търся колеги за фото и видео заснемане
Автор: ikomilanov   
Дата:   14-03-16 20:34

Здравейте, мога да ви ориентирам приблизително, защото нямам пълната информация за събитието. Най-общо трябва да знам продължителността на ангажимента, локацията за заснемане и какъв краен продукт иска Вашата приятелка. (Албум със снимки, dvd т.н.) Фотоуслугата е 50лв на час,а видеозаснемането 80лв на час като в цените е включена и обработката на материалите. Понеже има различен клас камери и много екстри, които могат да бъдат добавени, добре е да има повече информация какво иска клиента.
На сайта ни www.iko-media.com може да видите заснети събития и наши координати. На разположение съм ако имате въпроси на 0898 455321 Иво
Автор: quazimodo   
Дата:   14-03-16 20:59

Текстът беше изтрит от администратора, защото съдържа СПАМ или противоречи на правилата на Фото Форум.
Автор: bg2014   
Дата:   14-03-16 21:32

Последния пост не го разбирам...авторът на темата или колегата предложил услугите си е дребния тарикат?
Аз не виждам нещо лошо. Срамно ли е да помолиш за определена услуга или е срамно да предложиш открито да я задоволиш?
И за какво е този форум, ако не за да сме информирани.
Дата:   14-03-16 21:48

И аз не разбирам. Благодаря на всички които се свързаха и ще се свържат с мен. Клиентката ми е прекрасна жена и това събитие е много важно и вълнуващо за семейството. :)
Автор: quazimodo   
Дата:   14-03-16 22:05

Текстът беше изтрит от администратора, защото съдържа СПАМ или противоречи на правилата на Фото Форум.
Дата:   15-03-16 09:42

Още веднъж благодаря на всички, които с които се свързахме!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.