Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проверка на брой кадри 5D
Автор: Dobromir_Kalenikov   
Дата:   02-11-15 16:15

Съжалявам, ако вече е писано по темата, но аз не можах да намеря недвусмислено инфо - ако е в мен вината ще пратя у миг темата в преизподнята.
Интересува ме да проверя броя кадри на моя 5D MkII. Разбрах, че сайтове от типа на шатъркаунт.цоп не работят за моя апарат, разбрах, че има специален софтуер, който е бил безплатен, а пък сега е платен, а пък има разни, ама за тях казват, че са бъгави и не работят... В общи линии - греда.
Въпросният софтуер Канонски е специализиран на ниво дилъри/сервизи/представителства, или е оригинален софтуер, който идва с някои камери/ закупува се отделно от обикновен потребител? Момчето, от което купих апарата, ми каза, че е идвал да го гледа някакъв друг мераклия преди мен и ги е проверил на място на своя лаптоп. Има ли такова нещо (съмнява ме да е бил собственик на Пан Сервиз, например) или ме мятат по върбите?
Ако някой разполага с въпросният софтуер може ли да свърши едно добро дело и да му изпратя .роу файл за проверка? В замяна - бира или бира по еконт [beer] [smilie18]
Благодаря предварително на отзовалите се![smilie24]
 Re: Проверка на брой кадри 5D
Автор: Dobromir_Kalenikov   
Дата:   02-11-15 16:28

Оправих се. Пак се изявих като чукча писател, а да чете - няма кой. Сори. опитвам се да си изтрия темата, ама явно и това не мога - индианска работа. Ще я затворя и ще споделя само в този пост, в случай че някой се чуди над същата чуденка - програмата е EOSInfo на astrojargon - сваляте (1.2 мб е), инсталвате, връзвате машинката към пецето с мини усб кабела и ви изписва кадрите - в моя случай 100 875. [cool]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.