Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стажанти за модна/бюти фотосесия за 21-25 Септ.
Автор: BobbiUK   
Дата:   14-09-15 15:58

Здравейте! Търся двама стажанти за модна/бюти фотосесия, която организирам в рамките на 5 дни, от 21 до 25 Септември, в София с едни от най-добрите български фотографи, модели, гримьори, стилисти и фотостудиа. Търся млади, енергични хора, които имат нужда от стаж в тази сфера, за да почерпят незаменим опит и да ни помогнат в ежедневните предизвикателства свързани с провеждането. Необходимо е да могат да шофират, да говорят английски и да са готови да помагат на този голям екип, в който ще има и трима американци, които за първи път идват в България... Осигурено е заплащане и им се покриват разходите през тези дни. Предстои кастинг, подбор на дрехи и аксесоари преди снимките. Ако снимат любителски и с видеокамера ще имат възможност да се изявят и с нея. Моля ако ви интересува и имате въпроси звъннете ми на 0878 262 994съобщения. Благодаря!!

Отговори на това съобщение
 Re: Стажанти за модна/бюти фотосесия за 21-25 Септ.
Автор: rossen76   
Дата:   16-09-15 14:32

Здравеите интересува ме обявата която сте пуснали .
АЗ живея в София имам шофиорска книжка , техника на канон ...
единствено не ми е много добър англиииският . 08887205688 росен

Re: Стажанти за модна/бюти фотосесия за 21-25 Септ.
Автор: ZED   
Дата:   16-09-15 14:40

Явно и българският![smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »