Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешно едно обективче за Canon
Автор: smilen_k   
Дата:   20-08-15 21:53

Здравейте колеги,
Моля за малко помощ,на помошник-фотографа ми се развали обектива.Моля някой от Пловдив да услужи с едно обективче за събота,че ще снимаме сватба.Дори и стабилизиран китак да е,пак ще свърши работа.Благодаря ви предварително.
 Re: Спешно едно обективче за Canon
Автор: kiten   
Дата:   20-08-15 22:07

Нека помошника тегли бърз кредит и да купи набързо обективче. След заплащането от сватбарите връща кредита и проблема му е решен!
[shtrak]

Публикацията е редактирана (20-08-15 22:07)
Автор: nboyanov   
Дата:   21-08-15 00:07

Ш и Щ на фонетичната клавиатура са два съседни клавиша и се случва да се сбъркат (механично, не от незнание). Само че, не можеш да си коригираш първия пост.

Публикацията е редактирана (21-08-15 08:17)
Дата:   21-08-15 00:24

От доста време не бях пускал теми тука,и като гледам за няколко години нищо не се е променило.....Неловки шеги.....естествено някой следи за правописа......НО никой не се включва да помогне!Добре че вече приемам всичко с насмешка[smilie18] и всеки ден си пия хапчето,което се казва-"Презкурин"[smilie24]
Автор: nboyanov   
Дата:   21-08-15 01:01

@smilen_k
И аз това имах предвид. но не мога да помогна. След като продадох Никонската техника, снимам с Олимпус. А колеги с Канон имадостатъчно. Но дали някой ще помогне....?
Автор: kiten   
Дата:   21-08-15 01:43

smilen_k - шегата си е шега , още повече че става въпрос за голям град, където спокойно може да се наеме за ден два всякаква фото техника. Каква е гаранцията че ако колега ти услужи няма да си получи обектива развален?
[smilie23]
Автор: JekoPJ   
Дата:   21-08-15 06:28

Имате ЛС.

Дата:   21-08-15 13:55

Благодаря на всички,които се отзоваха.Обектива е намерен,сватба ще има...
Автор: hrup   
Дата:   21-08-15 13:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: quazimodo   
Дата:   21-08-15 14:57

Имах обектив 50/1.8II за Канон. В частност много добре се спогаждаше с моя 40Д. Един ден се появи подобна сълзлива молба за помощ от двама колеги със снимки у на с и зад граница, които не можеха да си намерят обектив защото наистина беше съботен ден. Услужих им с най-добри чувства. Върнаха ми го според уговорката. Представете си учудването ми след 2-3 седмици, когато случайно реших да щракна нещо с него и не получих нито една снимка на фокус[smilie11]. Та може доста хора да са опарени след такива "услуги" и вече всеки такъв зов за помощ да звучи като глас в пустиня[smilie5] [smilie5] . Това е за отворкото с "презкурин"-а.

Публикацията е редактирана (21-08-15 14:58)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.