Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв фотоапарат да си купя?-
Автор: Como.Se.IIama   
Дата:   18-07-15 16:04

Добър ден. Казвам се Виктор и съм на 17 години. От доста ми е правило удоволствие да снимам природа, хора, архитектура и т.н, но винаги е било с Smarthphone и сега дойде деня в който искам да си купя DSLR фотоапарат. Като цяло не знам кой е по-добър и т.н четох общи неща в интернет и се сетих за този Фото Форум. Един колега се занимава със снимане на сватби, балове. Аз му споменах каква е моята "мечта" за момента и той ми каза, че е по-добре първо да си купя втора ръка фотоапарат. Ако може да ме ориентирате към какъв фотоапарат модел обективи и т.н. Бюджета ми е долу горе 500 600 лева според зависи кое е по-добро и какво ще ми препоръчате вие понеже аз хал хабер си нямам от модели класове кое е по-добро и кое не е... :D

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв фотоапарат да си купя?-
Автор: realnoncho   
Дата:   18-07-15 16:13

Ако не смяташ за в бъдеще да инвестираш доста повече пари в обективи няма особен смисъл от DSLR. Ако знаеш какво правиш и нещо такова ще ти даде повече възможности.

Автор: vkk1   
Дата:   18-07-15 19:09

Ами аз пепоръчвам Nikon D5000 или D5100 с китов обектив 18-105 за начало :) Влиза в бюджета.

Автор: pdimitrov   
Дата:   18-07-15 21:01

Аз бих потърсил D7000 + твърди обективи :) Ама е над бюджета... Във всеки случай не бих инвестирал в китови обективи.

Автор: icovalchev   
Дата:   18-07-15 22:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: bogdanov   
Дата:   18-07-15 23:14

хубав

Автор: blue.light   
Дата:   19-07-15 12:28

Погледни тези:

Sony Alpha 5000 + 16-50mm = 600лв.

Olympus E-PM1 + 12-50mm = 499лв.

Samsung NX3000 + Samsung NX 16-50mm = 649лв.

Автор: bg2014   
Дата:   19-07-15 12:51

Със сигурност има голям избор. Дори безогледалките са хубави. Въпрос на гледна точка. Все пак усещането е всичко. Какво удоволствие усещаш от апарата. Качеството е близко, но усещането за снимане е различно.
Това е същото, като да трябва да се придвижиш до морето с кола. И малолитражка ще вдигне 150 и има климатик, но с лимузина е друго усещането.
Всички ДСЛР около 16 МП са в този ценови диапазон.
Все пак Никон 3200 е 24 МП и отново е в ценовия диапазон.
Освен това, когато надраснеш това ниво ще продадеш "тухлата" на по-близка цена от покупната. Вторичния пазар си е важен.

Автор: papi   
Дата:   19-07-15 12:58

а ти какво си си намислил да си вземеш като първи дслр с този бюджет

Автор: vkk1   
Дата:   19-07-15 12:58

d3200 има орязани функции спрямо д5ххх и за моя начин на снимане е неизползваем.
Безогледалките са вид компромис, за мен има смисъл използването им с ръчнофокусни обективи. /разбира се не говорим за фф сонитата, но те не са изобщо в този ценови клас/.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »