Автор: Dimitar.Tzankov
Дата: 21-07-15 22:49
Imaginerum добре ги описа нещата.
Аз лично не се занимавам професионално с фотография (за сега), но мога да опиша начините по които съм си печелил арена за изява (за събитийно снимане) и трупане на ценен опит.
1) Отидох на нещо забавно организирано от спортната зала в която тренирах, бях си взел апарата. Поснимах, пратих кадрите и след това ме помолиха да снимам други събития организирани от тях и го направих. Не спечелих пари, но получих много ценен опит, положителни емоции и се запознах с доста хора.
2) Разкарвах се със раницата и попаднах случайно на спортно състезание, изкарах "големия" обектив, поснимах малко (тъкмо го бях взел и беше идеален тест), след това изпратих кадрите на организаторите, които бяха изкефени и ме викнаха да снимам друго тяхно събитие.
3) Бях на друго събитие, пак с "големия" обектив и един от снимащите ме заговори и ме разпитва разни неща свързани с продажба на снимки (от което все още не съм се възползвал).
Имал съм и оферти от мои познати да снимам разни балове, сватба и дори детски рожден ден... които не винаги съм отклонявал.
Просто се развивай, снимай при всяка подходяща възможност, показвай кадрите си сред приятелите си; бъди сред хора и имай възможност да покажеш набързо твои кадри (примерно на телефона подбрани 10-на кадъра)... и така.
Публикацията е редактирана (21-07-15 22:51)
|
|