Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon 24-70
Автор: i_kostov   
Дата:   27-05-15 19:48

Здравейте, скоро ще снимам един приятел абитуриент на изпращането му в училището и въпросът ми е ще мога ли да направя хубави снимки (имам предвид с боке и т.н.) с обектива 24-70, тъй като не съм профедионалист и досега не съм снимал с него. Ако не, какво бихте ми препоръчали? Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon 24-70
Автор: quazimodo   
Дата:   27-05-15 20:06

i_kostov написа:

> ... въпросът ми е ще
> мога ли да направя хубави снимки
> (имам предвид с боке и т.н.) с
> обектива 24-70, тъй като не съм
> профедионалист и досега не съм
> снимал с него. Ако не, какво бихте
> ми препоръчали? Благодаря
> предварително.

Вземаш обектива и правиш една фотосесеия с него, за да го почувстваш и да видиш как работи. След това решаваш дали ти харесват резултатите.

Автор: dekov   
Дата:   27-05-15 20:33

Много интересен въпрос, аз снимам с такъв и си изкарвам хляба и хайвера с него, а така и за хубавото вино, защото правя хубави снимки,
а дали при теб ще се случи не знам кой би могъл да предскаже.
Успех !
[beer]

Автор: ivodianov1992   
Дата:   27-05-15 22:52

24 - 70 е фф обектив. Като всяко светло варио е остър от да кажем бленда 4 нагоре. Хубав обектив е, но в случая един 85 твърд би ти свършил по - добра работа. Реално на клиента му е все тая с какво снимаш, но не може да се сравнява средно варио с 85мм 1.4G примерно, щом става дума за портрети. 85 1.8G също би свършил по - добра работа. Някой читав 50 твърд също. Поздрави!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »