Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 студийна светка проблем
Автор: shampoanta   
Дата:   18-02-15 16:14

Колеги, наскоро ми попадна една студийна про светкавичка - WOC-3200 (Studio Pro SP150) AC Strobe Monolight Flash - 135 Ws
обаче отзад където трябва да включа синхрона има някаква странна контактна букса - три отвора , като средния май е за центриране на буксата , големината на клемите , като на щепсел за 220в,прилагам някаква ситна снимка щот не намерих по голяма, явно е някакъв стар тип букса, бях решил да разглобя светката и да подменя буксата с жак, ала разглобяването се оказа проблемно, дайте акъл откъде да намеря тази букса дге [smilie7]
буксата е вляво на центъра
светкавичката е тази

http://www.fvstore.com/i/171/WOC-3200-Studio-Pro-SP150-AC-Strobe-Monolight-Flash-135-Ws-p859845.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: студийна светка проблем
Дата:   19-02-15 09:09

http://img1.annuncicdn.it/8f/5e/8f5ec7b8334b707256dba7edd4f26455_orig.jpg

става въпрос за SYNC CORD буксата, някой знае ли как се казва и къде се продава?

Автор: джъмбо   
Дата:   19-02-15 09:20

търсиш производителя на светкавицата и го питаш него защо аджеба е наврял нестандартен кабел... или я даваш на електротехник да я отвори и да сложи букса в която да включиш стандартен такъв

Дата:   19-02-15 09:43

Джъмбо, ама тая светка е по стара от теб бре, какъв производител да търся, по добре да се направя на електротехник, може да ми излезе късмета и да спестя някой лев, криза е [smilie7]

Автор: джъмбо   
Дата:   19-02-15 10:28

значи... динафос може би имат стандартни кабели ... мисля че и двата стандарта за моножак в единя край и РС в другия...

отваряй светкавицата и слагай букса...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »