Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотограф за бал
Автор: alext   
Дата:   14-02-15 18:31

Здравейте,
търся фотограф за абитуриентски бал на 24 май в София. За предложения, условия, цени, портфолио и т.н на лично съобщение или имейл ................
Благодаря и поздрави [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотограф за бал
Автор: Yonko_Rusev   
Дата:   14-02-15 18:48

Би ли дал малко повече инфо....какво точно ще се снима на този бал ? Колко часа ще ти трябва фотограф...какво се очаква от него , като краен продукт какво ще се иска от него...време за предаване на продукта...фактура ще искате ли , имате ли условия за техниката с която ще се снима ....RAW файловете ще си ги искате ли после, или трябва да се снима в JPG формат .... и т.н. ?

Поздрави :)

Дата:   14-02-15 19:06

Става въпрос за снимки на момиче в деня на бала- в ресторанта с роднини, приятели може би и около ресторанта в нещо като парк + изпращането в училище непосредствено след това. Транспорта от ресторанта до училището ще бъде осигурен. Цялото занимание мисля, че ще отнеме около 3-5 часа. Като краен продукт мисля, че под формата на албум с определен брой кадри е практиката, но тук вече не знам и очаквам предложения. Може би 20 снимки в албум, останлите jpeg или raw на дигитален носител. Относно техниката не знам какво точно искате да кажа, може би питате дали ще се снима и видео- не само снимки [smile].

Публикацията е редактирана (14-02-15 20:04)

Автор: vladod   
Дата:   14-02-15 19:21

Извинете, че подпитвам, ама Вие ли ще плащате или само събирате предложения, които да предоставите на родителите на момичето? [shtrak]

Дата:   14-02-15 19:34

Събирам инфо и ще я предоставя на когото трябва. Питам като човек, който разбира повече от фотография отколкото момичето, на което му трябва фотограф [smilie5] та така..

Автор: pepi34   
Дата:   14-02-15 19:51

http://deliysky.com/bg/album_80.html#ad-image-0

Едно предложение на линка по горе. И няма да стане за 2 часа, не знам как точно го изчислихте :) За всичко което си описал ти трябват около 5 часа поне :)

Автор: pepi34   
Дата:   14-02-15 19:54

http://deliysky.com/bg/album_80.html#ad-image-0

Не знам защо не работи горния.И да ти кажа нещо на ухо - условия, цени, портфолио и т.н на лично съобщение или имейл НЕ разчитай. добрите фотографи не само че не се явяват на такъв кастинг , но и отдавна са заети за 24 май :)

Дата:   14-02-15 20:09

Ясно, коригирани са часовете [smile].
pepi34 благодаря за предложението. Разчитам на малко насоки, дори и само сайт да е или фб страница. Считам, че форума ще е по- добър ориентир отколкото гугъл.[beer]

Автор: iioorrddaann   
Дата:   14-02-15 21:45

Най- добре е да кажеш ориентировъчно до колко пари си готов да дадеш. Лесно можем да ти предложим 3-4 човека, от които няма как да останеш разочарован, но можеш ли да платиш 1500.. 2000лв? [shtrak] [beer]

Автор: Daniel_P   
Дата:   14-02-15 22:03

Хаха все повече бисери чета в тоя форум, човека пита за някой свободен фотограф за снимки на бал, нормално събитие за семейния спомен в продалжителност 3-5 часа, iiorrddaann го кращава с някви 1500-2000 хиляди лева :D Аве що се базикате с човка :D

Автор: deerstalker   
Дата:   14-02-15 22:26

[smilie5] лева https://photo-forum.net/joro/emoticons/original/A68.gif

Публикацията е редактирана (14-02-15 23:45)

Автор: sherbit   
Дата:   14-02-15 22:29

A капиталистите в САЩ се събират в училищния салон.

Автор: iioorrddaann   
Дата:   14-02-15 22:35

ама и вие сте страшни, ей! Не разбрахте ли, че просто написах висока цена, за да е ясно, че и за тези пари може да намери човек.(Когато някой пита предложете ми апарат(без да казва до колко пари) доста му предлагат Хаселблад, нали?). [cool]

Ако на вас някой ви даде 2000лв за 3 часа- и е сигурен, че иска вас, ще му откажете?![smilie8]

Автор: Daniel_P   
Дата:   14-02-15 22:46

Може би не хванах намека :D Но все пак след няколко въпроса от колеги, човека поясни до някаде за какво иде реч, така че фотографите трябва да дадът оферта и консуматора да прецени дали може да си го позволи! :)[shtrak] един може да поиска 100 и да предложи тва и тва другия 300 но с много добра оферта и така клиента да реши какво може и иска :)Поздрави [shtrak]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   15-02-15 00:35

alext , предлагам екстра снимки и видео от въздуха с дрон.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »