Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Camera sales
Автор: pmartinov   
Дата:   02-02-15 16:46

November 2014

Отговори на това съобщение
 Re: Camera sales
Автор: victory13   
Дата:   02-02-15 17:50

Малко се разчупва твърдението за "най-големия пазар" [cool]

Автор: lamerko   
Дата:   02-02-15 20:13

Като нищо DSLR-a ще надживе някои нови тенденции :)

Автор: pmartinov   
Дата:   02-02-15 20:24

Целта на тази тема е по-скоро да видят повече хора колко дълбоко е бръкнала в джобовете на производителите кризата в сравнение с предишните години .

Основния потърпевш е Япония...

Няма никакви изгледи нещата да се върнат назад .

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   02-02-15 20:35

Хем скъпи хем масло им тече и други подобни проблеми ... Ми криза е , да свалят цените ко са правят :D

Автор: Peter_Angeliev   
Дата:   02-02-15 22:32

Еми телефоните превземат мощно пазара на съпунерки и най ниския клас DSLR. 99% от клиентите в този клас снимат на ауто и само с китака и не виждат кой знае каква разлика между снимките от канона и айфона.

Автор: vgramatikov   
Дата:   03-02-15 02:42

Не се вижда едно нещо в тази статистика ,което прави положението още по-лошо.

Потъването на пазара е обратно пропорционално на конкуренцията.

Оказва се ,че Никон и Канон заедно са продавали повече камери от колкото сега всички на куп.

Лично на мен ми харесва ,че пазара потъва. Това ще провокира размествания и интересни предложения. Надявам се и на други цени.

Някой производители свикват да продават с голяма надценка поради липса на конкуренция.

Иначе през моята леща аз реших ,че камерите на Никон са на добри цени за това ,което предлагат и загубих желание да чакам Канон да пуснат следващата топ камера за 6-7.000 долара.
В никон видях перспектива за мен в д750 и д810 и то на добри цени.
Ще поснимам малко с д700 и после д750 или д810.

Не виждам смисал да дам 4-5.000лв за 5д3 защото това е цената на д700 втора ръка + д750 почти[smilie21]

Главния ми обектив се оказва Сигма 150-600 спорт ,а за широко и стандартно варио има много добри алтернативи от Тамрон.Който вече са пипнати и като механика и като оптика и разполагат с 6 години гаранция.

Пускам се от хорото аз не ми се наливат повече пари.

Сега чакаме 50 мегапикселови камери от Канон ....сигурен съм ,че ползвателите на Канон са зажаднели за резолюция от доста време но 50 мегапиксела ....мерси бих предпочел д810 ,който е твърде вероятно да се окаже на половин цена на Канон 5д S/R [smilie21]

Автор: hotsnail   
Дата:   03-02-15 08:21

Бях ги гледал тия неща преди - няма продажбите в Азия. Все пак те са горе долу 1/3 от общото. Щатите продължават да са най-големия пазар като една държава. Европа все още сме нацепени на малки държавици. Макар някои да си поръчваме техниката от най-изгодните места в Европа това все още май е екзотика.

ПП PD как се справя тая сигма на Д750?? Дали нкяой по-стар модел от телезумовете им се справя поносимо за 24МП? 100-300, 50-500, 150-500

Автор: peter73   
Дата:   03-02-15 08:33

Предполагам, че за спада на продажбите има значение и това, че развитието на сензорите доста се забави през последните години. Което е добре, защото бяха започнали да пускат недовършени камери, само за да не изпускат вълната.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »