Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ИЗЛОЖБА-Пловдив
Автор: raffito   
Дата:   15-01-15 13:15

Фотографска изложба – образи и думи от Родопите – се открива в Градската художествена галерия[thankyou]
днес 18.00 часа/

Отговори на това съобщение
 Re: ИЗЛОЖБА-Пловдив
Автор: raffito   
Дата:   15-01-15 13:16

Фотографска изложба "Далечни песни" – образи и думи от Родопите – на Марги Русева, ще се открие в Градската художествена галерия – Пловдив. Експозицията представя образи и истории на хора от Родопите.

Част от този проект е и в книга на български и английски език. След като живее шест години в различни големи градове на Съединените щати, авторката пътува почти същото време из Родопите, където събира образи и истории на хора от планината.

Марги Русева е фотограф и преводач от и на английски език. Първата ѝ самостоятелна изложба е във Френския културен институт през 2009-а г. и е посветена на музикалната група Gravity Co. Има общи и самостоятелни изложби във Вашингтон и в Чикаго.

След гостуването в Пловдив проектът "Далечни песни" и книгата към него, ще бъде представен на изложби в Париж и в Ню Йорк с подкрепата на Министерството на културата и на фонд "Култура".[smilie24]

Re: ИЗЛОЖБА-Пловдив
Автор: dimidumi   
Дата:   16-01-15 01:04

Посетих изложбата, има добри попаденията колежката, особено един кадър с деца, много ми хареса. Малка ни е изложбената заличка, или поне на мен така ми се струва, но за скромен подбор от картини или снимки става. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »