Автор: metodiev_martin
Дата: 29-04-14 23:43
Според мен, продуктите на адоб за видео-обработка са една идея по "добри" (ако човек знае, как да ги ползва). АЗ със сонито, преди време имах проблеми (може би поради пиратския и произход) и от тогава не съм я поглеждал.
В посочения от мен клип, липсват каквито и да е ефекти (просто сглобих клиповете и пляснах някаква рамка и цветен филтър от опциите на ютуб, които в последствие така и не премахнах), но пак казвам, ако имаш време и желание да се занимаваш с афтър ефекта, можеш да постигне изключително интересни неща, особено на подобни състезания.
Като цяло, и на мен им писна да щракам снимки на въпросното мероприятие, а и казано честно вече се поотегчих от еднообразието - всяка година едно и също. Рев на двигатели, обезводняване и слънчасване :D:D:D
Сега обаче, се позапалих да направя едно качествено видео.
В случая едно стеди и един 8мм фишай на кропнато тяло ще заспят.
Също така един неутрален градиентен филтър с държач на един прилично широк обектив (примерно 24мм на фф) също ще бъде ефектно (малко стил - ТОП ГИЪР)
Ако на следващия кръг имаш интерес отново да снимаш, свиркай, може да се засечем по пистата.
Последния път, бях "между краката на тази девойка"
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1524804_796082303751494_157400983_n.jp
Предполагам, че ако следващия път отида, пак ще съм позициониран на същото място - от дясната страна, в началото на пистата.
Успех
|
|