Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Photo Walks
Автор: da_ra   
Дата:   27-03-14 16:38

Здравейте, наскоро се завърнах в България и искам да попитам дали и тук има някаква традиция да се събират форумци на ежеседмични фото разходки. Ще се радвам да се присъединя към такива в София. Сърдечни поздрави на всички

Отговори на това съобщение
 Re: Photo Walks
Автор: realnoncho   
Дата:   27-03-14 16:47

Чак традиция няма, по-скоро някой като даде идея понякога има и други ентусиасти :)

Автор: r0shaf   
Дата:   27-03-14 16:48

Ако има някой в Монтана да се разхожда нека пише стига да не съм на работа съм готов за такива разходки [smile]

Автор: rx   
Дата:   27-03-14 17:09

Би било яко да се формира нещо такова :) Аз също търся компания, но по-скоро за разни по-отдалечени пейзажно/природни неща по баирите и в горите :)

Автор: sohk   
Дата:   27-03-14 19:04

Преди покрай Фото-Култ-а си правехме такива разходки всяка седмица почти, но позамря традицията за жалост.

Дата:   28-03-14 18:00

rx, около София има бая гори и баири, пиши, ако се организираш с още някой. За по-далечни дестинации вече си трябва по-сериозно предварително планиране.

Автор: jerryes   
Дата:   28-03-14 18:20

При мен в Лондон е много често срещано. Има много фотографски групи във фейсбука и постоянно има такива разходки. Много е забавно, защото се събираме почти все непознати и ходим наляво- надясно снимаме, обсъждаме после снимките на по бира. Има всякакви. Срещал съм много интересни хора по този начин, има и много чешити също.. Абе яко е, защото нямаш ангажимент към никой и си по-отпуснат, не ти пука много много. Аз специално съм малко по-срамежлив и ако съм сам някой път ми е неудобно да разпъна трипода и да снимам, а пък така 10-15 човека като сме хич не ми дреме- всеки щрака, триподи, моноподи, кой сменя обективи..Сигурен съм, че ако успеете да се съберете - ще ви е забавно и интересно! Успех![shtrak]

Дата:   28-03-14 18:50

Хехе, аз точно от там се прибрах и затова питах как е в бг. :) Жалко, че не сме се засекли.

Автор: E.Yonkov   
Дата:   28-03-14 21:23

Еми как да стане - казвам примерно, че утре хващам влака в 8:27 от гара Север за Бов, щото има една много фотогенична рекичка там и се събират разни идиоти дето са ми повярвали [smilie18]
Майтапя се за идиотите, но ако не вали някакъв гаден дъжд утре сутрин наистина може да се вдигна. Ако има и други мераклии, въпреки че е късничко вече, да се обаждат.

Автор: my.point.of.view   
Дата:   28-03-14 23:55

Има хора, които се събират. От време на време ходят във Фотосинтезис, май.

Дата:   29-03-14 01:06

E. Yonkov, късно виждам поста ти, но за неделя аз пък бих предложила една разходка в подножието на Витоша със сборен пункт двора на Боянската църква. [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »