Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за помощ!
Автор: Frroggy   
Дата:   05-08-13 14:04

Здравейте! Не знам дали мястото на темата е тук, моля ако не е да бъде преместена в правилния форум.
А сега към въпросите. Подариха ми стар модел камера (втора употреба) и понеже съм начинаеща още не мога да се оправя с нея напълно. Модела е sony dcr-trv340 а проблема е, че когато я включа ми показва ето това http://31.media.tumblr.com/73b7d04fc046deae8afcafcdb1aee900/tumblr_mr1zl9l5kV1rolgb0o3_r1_400.png
(съжалявам ако е тъп ?с но наистина си нямам и на идея как се работи с такъв вид камера, имам и още една но тя е само с карта и при нея е много по лесно(има много по малко копчета) :D)
Като погледнах в описанието пише това: http://31.media.tumblr.com/73b7d04fc046deae8afcafcdb1aee900/tumblr_mr1zl9l5kV1rolgb0o3_r1_400.png
http://24.media.tumblr.com/26ed0533d8c2ec5d7909cbcad0fb2342/tumblr_mr1zl9l5kV1rolgb0o1_1280.png

1,2 (като гледаме от бавно мигане) не са със сигурност.
За 3тата точка: как да разбера дали касетата е пълна? (кое от "гнездата" за лента трябва да е пълно и кое празно? И ако е пълна може ли да я превъртя и да я изтрия?
За 4тата точка изобщо си нямам на идея какво е :S
Ако и сложа карта дали проблема ще се оправи? Или касетата е задължителна (питам защото още нямам карта, но смятам да си взема)
Според вас камерата добра ли е като за начинаещ?
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за помощ!
Автор: jingov   
Дата:   05-08-13 14:19

инструкция sony dcr trv340 manual pdf

Дата:   05-08-13 14:20

да от тук ги чета инструкциите ...
И малка поправка: На 4тата точка правя сичко описано на 241стр но нищо не се променя :S

Публикацията е редактирана (05-08-13 14:40)

Автор: nsirakov   
Дата:   05-08-13 15:34

ха имам същия модел камера и се чудя какво да е правя.... от къде се снабдяваш с касети? че аз се отказах да търся

Дата:   05-08-13 16:09

nsirakov Още не съм си взимала, защото онзи ден ми я донесоха и си имаше една от предишния собственик. В магазините за фото техника няма ли? А може ли да се ползва само с карта памет или касетата е задължителна?

Автор: quazimodo   
Дата:   05-08-13 17:31

Може да се ползва само с карта. За посоката на въртене трябва да има стрелка.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: