Автор: piknik
Дата: 11-07-13 22:24
Ти ме уби :)
Рових 10 минути да намеря спецификацията у нас.
Сега това зарядно на Санио с батерии се продава за 36 лв. На него пише, че са 2000 mAh.
Всъщност са 1900 mAh Sanyo ENELOOP, но това не е важно.
Явно стандартът 2000 mAh е чук - мощен и се зарежда бързо, другото е екзотика и измамно, че имаме по-дълго време мощност или капацитет - не съм физик.
По друг повод споделям - бях се загелдал по UNIROSS френски, а ТЕ са вносители и представители, но когато отидох в "Дъждовната, Валежната фирма" - бул. Васил Левски (за компоненти за Компютър става въпрос) така Лошо, Безхаберно и Нагло се отнесоха с мен.... ( Служителите си цъкаха Скайп, Фейс и игрички - видях ги, че направо им пречех ).
Кутия за Комп "Gigabyte" исках - те са вносители. Отговор - "Виж я в Сайта". Ама аз идвам в Шоурума да я видя - отговор: "Ние такъв модел не предлагаме.." Влизаме в техния сайт и им показвам модела, който е наличен и пише ( елате да го видите в нашия Шоурум ), а Те - ми ние не знаем, че го продаваме...
Викам добре, да погледна други модели - Те: "Всичко е пакетирано и не може да го видиш..., ако си го купиш - ще ти го разпакетираме и покажем.."
Велико-Търновската Фирма я зарязах - UNIROSS, Гигабайт дъна, видеокарти, кутии без пари да ми дават - няма да ги взема...
Това го пускам за Инфо - лично преживяване..
Публикацията е редактирана (11-07-13 23:16)
|
|