Автор: ivjordan
Дата: 22-05-13 23:29
Аз лично бих приел всякакви коментари и никога не бих изтрил каквото и да било, но пък не винаги бих могъл да отговарям на коментарите, защото не вися пред компа 24/7.
Все пак, предпочитам директна псувня или изразено по друг начин неодобрение, вместо три удивителни или усмивка, или палец надолу.
Но, едва ли тази тема ще реши проблемите на форума. На практика, никой не гласува в "Представяне", вероятно и никой не ги гледа, камо ли да се пишат коментари. Същевременно, в другите категории се промотират очевидно бездарни снимки, които събират стотици точки. Това е достатъчно да откаже всеки ентусиаст.
Лично аз съм си поставил за задача да гласувам поне за една снимка в "Представяне" на всяко влизане във форума, но едва ли някой друг го прави. Струва ми се, че рейтингът в представяне се формира от новорегистрирани юзъри основно, което е тъпо.
Абе, тъпа работа. Стотици бездарни мацаници получават неоправдано висок рейтинг за сметка на също така бездарните, но нуждаещи се от поощряване начинаещи.
Предложение: Всеки потребител при логване да трябва да гласува за две снимки в представяне, потребителите с "Б" рейтинг - за четири.
|
|