Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво става с "Клубен Живот" ?
Автор: sherbit   
Дата:   22-02-13 12:05

Няма го линкчето, няма скорошни публикации....

Re: Какво става с "Клубен Живот" ?
Автор: BonoVox   
Дата:   22-02-13 12:06

много се политизира и за това го махнаха
...както ще махнат и тази тема [smilie3]
Автор: loveforever   
Дата:   22-02-13 12:07

Е, поне преди това да напиша, че ми липсва [smilie2]
 Re: Какво става с
Автор: jivkojj   
Дата:   22-02-13 12:10

преди това да напиша, че ми липсва

Пристрастяване се казва.
Преди и аз преглеждах отгоре-отгоре темите в основния форум и после хоп - заравях се в батака на зоната. [smilie5]

А иначе очевидно, че форума много е запустял. Преди събитие от рода на Д7100 би предизвикало 100поста/час, а сега - нищо [smilie11]

Публикацията е редактирана (22-02-13 12:12)
Автор: turntablism   
Дата:   22-02-13 12:22

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1517784&t=1517784&phorum_uriauth=
Автор: ivodam   
Дата:   22-02-13 12:24

Админите написаха, че се били уморили да са арбитри. Няколко пъти им обяснявах, че никой не може да иска, нито да ги заставя да бъдат арбитри, че не носят дори в юридически план отговорност за писаното, тъй като отговорността е лична, на пишещите, и че мрънкалата, които им пълнят мейлите и личните бележки, могат да бъдат любезно насочени към българския съд, където да си търсят правата.

Досега не съм получил от тях логичен и смислен отговор защо не искат нещата да се решават по законов път, а се нагърбват те с ролята на арбитри, която не им е свойствена и за която нямат съответната квалификация, но щом като считат, че свободата на словото в Клуба вреди на основния форум, нещо, което според мен не отговаря на истината, могат да правят каквото си искат, разбира се, загърбвайки отговорността си пред гражданското общество. Защото Клубът, излизайки от първоначалния замисъл на създателите си, се беше превърнал в това - една уникална за българските условия и действителност клетка на гражданското общество.

Разбира се, насила хубост не става, затова и тук още веднъж приканвам собствениците на фото-форум, след като те самите или спонсорите им не щат фото-форум да се асоциира пряко с клетката на гражданското общество, да оформят Клуба като отделен форум, с отделен уеб адрес, и да спят спокойно. Пък ние все си мисля, че можем и сами да регулираме отношенията помежду си, без арбитри и надзиратели.

[smilie7]

Публикацията е редактирана (22-02-13 12:30)
Автор: nsirakov   
Дата:   22-02-13 12:29

значи ако някой има рожден ден можем да го поздравим в основния форум тогава?
Автор: chill   
Дата:   22-02-13 12:30

Можеш да го/я поздравиш с лично съобщение. [smilie5]

Публикацията е редактирана (22-02-13 12:31)
Автор: Gecata   
Дата:   22-02-13 12:36

Както са тръгнали нещата скоро и основния форум може да затворят, а апаратите ни да ги заведат на отчет в полицията. Обективите от 50 - 135мм да са на специален разрешителен режим, а по дългите направо забранени! [smilie7]
Автор: kvakioh   
Дата:   22-02-13 12:37

Донякъде е по-добре така.
Автор: DiyanaChar   
Дата:   22-02-13 12:52

Пък аз се чудя, защо щом толкова много ви липсва и искате да е отделно, да е в друг сайт и т.н., защо някой от вас не го направи и да спи спокойно?
На мен пък не ми липсва, но признавам, не го и ползвах. Тук влизам само да гледам снимки, да чета мнения, да търся информация само и единствено свързана с фотографията.
Имам и много други интереси - литература, кинология, световна политика, планини, строителство и много други, но за тях си има други сайтове и форуми. А и проклетият фейсбук дава много възможности за обособяване на групи по интереси, по познанства, по каквото ви хрумне.
Не съдете админите, че нямат безконечното време и търпение да се занимават с нещо, което изобщо не им е по сърце.
Щом някой предполага, че поддържането и модерирането са нещо, което не изисква допълнителни грижи - нека го направи и покани всички тук.

С най-топли чувства, лек и спорен ден и весела събота и неделя. [beer]
Автор: Admin   
Дата:   22-02-13 13:07

Специално за Иводам:
Клубът се беше превърнал в една постоянна битка и разправия между форумци по теми извън фотографията, стигаща понякога до крайности.
Това носи негативи на ФФ, тъй като клубът беше в самия сайт. Каквото и да предприеме или да не предприеме админът, ФФ беше виновен.
Както казахме многократно - ФФ е сайт за фотография. За нас няма никакво значение извън фотографията какви са разбиранията на хората. Не ни карайте да пускаме публично многобройните протести от автори на сайта за циничен език, за политически пристрастия, за етнически или сексистки спорове.
ФФ губеше автори заради клуба и асоциирането на клуба със сайта.
Това е недопустимо и излишно.
Фото Форум ще се развива само във фотографска насоченост, ще има нови раздели.
За поздрави - няма проблем, ще има към основния форум горе и един раздел само за поздрави.
Спорът за клубът е излишен. Или ще сме фотографски сайт и галерия, или кръчма, нещата явно са несъвместими.

Публикацията е редактирана (22-02-13 13:08)
Автор: ivodam   
Дата:   22-02-13 13:38

DiyanaChar:

Не е проблем да се направи друг форум, става за нула време. И хората ще се пренесат за нула време. Става въпрос обаче за текстовете, материалите, които са публикувани години наред в клубната част, има ценни дискусии, исторически и философски прегледи, размисли по история на изкуствата и какво ли не. Вярно е, че полемиката на политически теми беше най-остра, но категорично не може интелектуалният живот на Клуба да се сведе до това. Ако господин Админ е в състояние да ми посочи поне една кръчма в София, където се говори и за политика, но и за кино, изобразително изкуство, симфонична и съвременна музика, за тайните на вселената и теория на относителността, най-искрено ще му благодаря.

[smilie7]
Автор: Admin   
Дата:   22-02-13 13:39

Да, в кръчмите се говори за всичко, но ФФ не е кръчма, а галерия. Няма как галерия да се помещава в кръчма.

Публикацията е редактирана (22-02-13 13:40)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена