Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Мисля да закупя един обектив но с проблем. Автофокусът не работел постоянно. Понякога работи, понякога не. Как ви звучи? Дали е поправимо? Знам че няма как да се знае на 100% докъто не се отвори но пак да попитам? И моля без остроумни коментари, просто търся съвет а не някой да ми чете конско. Благодаря предварително
Ако не те притеснява ръчния фокус и дефекта е компенсиран с разумна цена, може и да рискуваш. Но, ако беше нещо елементарно, защо не го оправил сегашния му собственик?
Хахах, да канонски е, L обектив. По принцип не ме бърка много но е широкоъгълен и не съм много сигурен колко ще ми е удобно за пейзажи. Някъде имам спомен че четох че когато автофокусът прави проблеми, това се дължи на чипът чиято смяна е около 200лв. Просто търся някой който е имал подобен проблем alphatier-чо, ако нямаш какво да кажеш по добре не казвай нищо
Предполагам за точно кой обектив говориш.Ако съм познал приготви си до си разделиш още толкова парички за ремонт колкото струва обектива.Мисля също че няма да можеш дълго време да го ползваш в това състояние защото проблема ще се задълбочи.
Alphatier- приятелю, кажи ми какъв ти е проблема на теб? Като ми е тъпа темата какво правиш тук. Като не можеш да кажеш нещо с което да помогнеш защо си хабиш собствената енергия? За теб е тъпа, за мен, човекът който ще дава пари, не е. Ето и че вече получих конкретен отговор на "тъпата" ми тема. Айде по живо по здраво и друг път по ведро, с тая злоба до никъде няма да се стигне
Какъв е обектива???
Какво точно не му работи???
В България ли е обектива???
Тествал ли си го обектива и видял ли си го наживо???
На Зентекс обади ли се да говориш???
За каква цена става дума???
Защо предишния собственик не го оправя???
Ти сам не искаш да си помогнеш,как да ти помогнем ние,затова са и всичките гаври,които отнесе и майтапи,ама явно не ти стопля реотана бързо.Аз боб ли да хвърля,че да ти кажа кво да направиш?Че ти даже марката не беше казал първия пост,кво очакваш да направим и какво да ти кажем или викаш то между 18-55 ИС и 400 2,8Л разлика няма...Аман от такива дето сами си създават проблемите и после другите са им виновни.И щом съм в тази тема,явно имам с какво да помогна,ама докато си мълчиш и ни караш да гадаем само подигравки ще получаваш.
Оооо каза,че е широкоъгълна L-ка,стесни кръга само до 16-35 I/ 16-35 II/17-40 /14 2.8/ 8-15 / 15 2.8
С това "аман от..." ще се обръщаш към някой друг. Ти да не си се родил научен бе? Извинявам се че не съм толкова образован относно нещаса колкото теб. Ти по спокойно не можеш ли да говориш. Да ми беше обяснил още в началото. Егати хората. Отговор получих на лично вече от човек явно малко по спокоен и културен от теб. Айде лека вечер
Brutalis
Това е форум, не е сервиз, където може да ти направят диагностика само по симптомите.
Потърси Николай - Зентекс му е ника тук, за да пиеш вода от извора.
Аз с моя широкоъгълния си снимам пейзажи винаги на ръчен фокус, щото ползвам CPL филтър и той ми обърква автофокуса. Та слагам си го в средата на знака безкрайност и така си карам.