Автор: peenchev
Дата: 16-11-12 10:06
Скоро и аз си зададох сьщия вьпрос.В нета има много сравнения между двете камери,отделно чисто суха техническа характеристика=резултата е красноречив= Д7000,колегите тука са го изразили по техния си начин с епитети,като "отвява от всякьде",и т.н.Да ама Не.Дали пазара е по=глупав от нас?Как може една камера,почти три години по=нова/в тази техника това е много време/,и технологично по=добра да струва колкото старата?
Не съм експерт за да ти давам акьл,за тази работа си има сайтове и хора.За мен отговора на вьпроса дойде,когато хванах Д7000 в ръце.Аз снимам с Д300,и бях решил да се ьпгрейдвам с минимално доплащане от около 100=150лв.Веднага ме удари чуство,не за ЬП,а за даунгрейд,няма да обяснявам защо,защото не искам да предизвиквам дискусия с техноманияци.
Мнението си е мое лично,и не искам да ангажирам никой с него.Между другото момчето от,което взех Д7000,беше направил точно сьщото=беше минал от Д300 на Д7000,и беше много доволен!!!
Така,че еднозначен отговор едва ли ще получиш.Най=обективен е БАЗАРА на цената на Д300 взимаш отвелия го от всякьде и по=нов Д7000=чиста далавера.Аз обаче няма да се облажа от нея=мерси.
Успех.
|
|