Автор: 3df
Дата: 11-11-12 20:02
Та вчера - събота де. Бях в едно Монтанско село Якимово. Намира се горе долу на една мислена права линия Монтана - Козлодуй.
Малко по на запад.
Та излизам аз нощес към 23.00 да обиколя двора. И гледам горе по небето ясно та ясно. Звезди със стотици. Галактики, млечния път.
Разни мигащи самолети и опааа. Нещо право нагоре над мен ми грабва окото. Гледам най яркото нещо на небето. Бре, свети, като звезда. Като венера, като зодницата и вечерницата. Ама по ярко и силно. Бре викам си самолет. Ма не е не мърда. Отидох на по тъмно място .
Пак гледам и като ми свикнаха очите бре гледам свети, като звезда ама от западната страна има и две червени светлини а между тях две зелени. От другата - източната страна пак една две светлини.
Бре да съм пил. Не съм. Бре да е самолет не е, Спътник не е.
Сетих се , че преди време тук във форума видях снимана МКС на фона на слънцето. Сетих се, че тая пущина станала толкова голяма, че се виждала с просто око от земята. Та си викам ТЯ ЩЕ Е.
После излизах още няколко пъти до 24.00 часа. Тази пущина не мърда от там. Ама ни хапарат , ни обектив съм взел.
Та питането ми е: Някои снимал ли е това чудо. И правил ли е опити за снимки. Ако се е закотвила сега за няколко дни над България сега е момента.
Пак да кажа виждаше се вчера от района на ЛОМ, Козлудуй, Монтана.
Ако някои му се занимава може да пробва.
ПС Това в никакъв случай не е НЛО , нп понеже не мърдаше спрямо земята и спрямо звездите си мисля, че е МКС. И тази вечер може да е там. , Който може да погледне. Аз за съжаление вече съм в София
Публикацията е редактирана (11-11-12 20:07)
|
|