Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор NIKON D300 или NIKON D90
Автор: tonyy   
Дата:   10-08-12 16:16

Както скоро писах снимах с D90 повече от година ,но фотоапарата беше на мои приятел който не живее в България.Миналата седмица се прибра за да почива на черноморието и си взе фотоапарата .Аз съм се спрял на D300 но като компромисен вариант /от финансова гледна точка мога и да остана с D90/ В момента съм на почивка и от разходите ми тук много зависи дали ще имам възможността да мина на D300 .Въпроса е заслужава ли си D300 толкова пред D90 въпреки че много ми се искаше.
Снимам портрети и имам поети ангажименти за след отпуските.Както в студио така и на открито.Хубавите обективи за момента ще почакат разполагам само с китаци.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор NIKON D300 или NIKON D90
Автор: pmartinov   
Дата:   10-08-12 16:21

NIKON D300 или NIKON D90

D7000 е видимо по-добър и от двата.

По-добра динамика и цветопредаване...

Фокуса му е малко по-бавен от на D300

D300 само ако снимаш животни и репортаж.

Автор: pefoto01   
Дата:   10-08-12 16:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kvakioh   
Дата:   10-08-12 16:53

D300 е доста пред Д90. Д7000 най-добре, но ако няма пари- Д300.

Автор: tonyy   
Дата:   10-08-12 17:50

Трябваше ми само малко бутване за D7000 .Аз също много се замислях но скока от D90 ми се виждаше голям въпреки малката разлика в цената от около 200-300 лева с D300. Тук в Несебър говорих с румънски фотографи и ми казаха че в Румъния в момента е наличен за около 1700 и нещо сметнат в левове.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »