Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Крадци фотографи
Автор: ivaivalito   
Дата:   04-08-12 21:18

Здравейте

Както винаги съм казвал ,че на мен не може да се случи днес ми разбиха студиото ... Не знам да се смея ли да плача ли ,но просто като видях какво са взели и ме обърна на смях ...Откраднали са празната ми чантичка за апарата един отражателен диск и 2 светкавици YN560II .Яд ме е за светките защото въпреки китайкси пак са пари .Но не това е смешното взели си светкавците които ще продадат доста трудно а Домашното ми кино което ще продадът много по-лесно са го оставили а и дори не беше свързано просто да го грабнеш ... Не знам напушва ме на смях като се сетя ... Добрата новина е ,че двата моноблока със софтбоковете не са ги пипнали и Апарата ми си беше в мен ,че ако го бях оставил там не ми се мисли .Молбата ми е ако някой засече за нереално ниска цена да се продават YN 560II да свирка ... Въпреки ,че най-вероятно са вече в някоя заложна къща .

Поздрави и не пожелавам на никой такива занимавки .
 Re: Крадци фотографи
Автор: sirkhann   
Дата:   04-08-12 21:43

Колега, съжалявам за неприятната история.

Иначе две неща обикновено помагат:

- Да напишеш за кой град става дума
- Ако си имал застраховка
Дата:   04-08-12 21:51

Бургас :) Аз съм ги отписал нещата просто споделям глупостта на крадците... Сега ме хваща яд защото са взели и зарядното за апарата ми което ме вбесява какво ще го прави ...
Автор: stoikovv666   
Дата:   04-08-12 21:55

Хахахахах... на мен най смешното в цялата история ми е:

Молбата ми е ако някой засече за нереално ниска цена да се продават YN 560II "ДА СВИРКА"

[smilie5]

Публикацията е редактирана (04-08-12 21:56)
Дата:   04-08-12 22:09

нали нали :)
Автор: guesswho   
Дата:   04-08-12 22:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: hotsnail   
Дата:   04-08-12 23:10

@guesswho и тях да гепят ли??? Те в БГ ао тргънат да те крадат дето се вика и мазилката и керемидите свалят. Няма охранителна система дето да спира крадци - най-много и нея да гепят ако е готина.

ПП От определна сума нагоре и СОТ-а не играе.

Публикацията е редактирана (04-08-12 23:11)
Дата:   04-08-12 23:35

Не просто ще заключвам и още 2 врати ... Аларма и една камерка смятам да сложа .... Студиото е в апартамент напълно любителско от което не вадя пари ...
Дата:   05-08-12 01:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: PeterPAN   
Дата:   05-08-12 09:38

Не обикновенно гепят компютъра или ДВР-а със записите камерите ти ги оставят ако са боклуци, ако са ВиФи може и тях да земат...
Автор: sokola   
Дата:   05-08-12 13:51

[smilie8] интересно ми е за какво ли крадците ще използват отражателния диск
Автор: ivoet   
Дата:   05-08-12 15:06

Помислили са го за златно-сребърен [smilie5] Сериозно, неприятна история. [smilie2] А в това домашно студио пускаш ли разни познати или са влезли с взлом?
Автор: georgi969   
Дата:   05-08-12 21:01

Наскоро обраха и Естетик Студио. Явно тече някаква кампания в Бургас.
Автор: Стоев   
Дата:   06-08-12 01:56

Охранителните камерки в повечето случаи никой не ги брои, освен ако не запишат номер на кола...
СОТ му е майката....

Автор: dd5   
Дата:   06-08-12 09:29

И какво ще направи СОТа? обикновенно идват когато всичко е свършило, не поемат отговорност да ти въстановят щетите-не виждам смисъл от такава охрана която само иска такси, а не поема отговорност да ти заплати щетите.
Дата:   06-08-12 10:54

Автор: anjsan   
Дата:   06-08-12 12:44

Малко е подвеждащо заглавието ! След като не си ги видял , не знаеш дали са фотографи ... може да са всякакви . [smilie3]
Автор: stoychev   
Дата:   06-08-12 16:50

Покрай този спирит, от цялата страна и чужбина фотографи налазиха Бургас....

Автор: imitev   
Дата:   06-08-12 17:08

Камерите са бошлаф...

Записите в съда не се признават за доказателствен материал...
Автор: tantris   
Дата:   06-08-12 17:25

Има софтуери, които реагират на изменеие в картинката от камерата и автоматично могат да си изпратят СМС или мейл ако това стане.
Би трябвало да могат и да вклщчат запис на видео, което да записват директно на облак в нетя.
Дата:   06-08-12 21:53

Автор: yochcovpn   
Дата:   07-08-12 23:10

Колеги, камерите няма да ви помогнат защото крадците винаги са с маски и ръкавици, а вратите ги отварят без ключ по бързо отколкото ние с ключ.В повечето случаи не са сами или по-точно някой им "пази гърба". Не знам как ще ви помогне полицията защото крадците знаят как да заобиколят закона много добре и да поставят полицаите в невъзможност да ги заловят. Крали са ме и мен при това техниката с която си "изкарвах хляба" в началото на 90-те когато нямаше откъде да си купя нова, а кредитите бяха с 125 процента лихва и доларите с които единствено можех да я купя бяха с курс над 1000 лева за 1 долар. За справка фотоапарат и светкавица струваха към 1000 долара, а работа на заплата трудно се намираше. Просто не виждам начин да си подсигурен на 100 процента. Та дори и да заловиш крадеца, той е най-малката част от сложна верига и същевременно най-бедната т. е. няма нищо. Дори да го осъдиш какво ще му вземеш като няма нищо. В твоят случай много е вероятно да е наркоман, те вземат първото което им попадне и го продават за една "доза", да го намериш е въпрос на късмет.Същото важи и за полицията ще запишат какво е откраднато може да се появи, но може и да не се появи, не можем да искаме от полицията да направи невъзможното. И накрая ти пожелавам нещата да ти се намерят, надеждата умира последна. Дано се обади някой колега, защото тези неща ще бъдат предложени на фотограф просто друг не би ги купил.
Автор: ARGO   
Дата:   07-08-12 23:15

Крадци фотографи объркващо заглавие
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.