Автор: flowerts
Дата: 06-07-12 11:26
Не бих казала, че съм изненадана от коментарите. Всеки ден срещам хейтърското отношение.
Както казах и по-рано никога на сила не караме да си изпраща снимките. Никъде не сме споменали, че авторът ще бъде заличен и няма да бъде упоменаван при всяко използване на някоя негова снимка.
Но, както и в други сфери и в тази има хора, които предпочитат да пишат, вместо да работят.
Не искате да участвате - не участвайте, но защо смятате, че след като на вас не ви харесва, това трябва да се заклейми?
Ние сме решили и работим за кауза, в която вярваме (опазване, съхранение и популяризиране на българските традиции, занаяти и др). Но, не просто вярваме, но и РАБОТИМ. Да, според нас е нормално да търсим подкрепата на всички възможни институции, защото все пак те представляват България (все пак някой е гласувал за тях).
Но, с оплаквахме, колко малко се прави и как все някой иска нещо да спечели ... ще ме извините, но нищо не се случва.
Ако не искате да помогнете, поне не пречете, че и без това не са ни малко пречките ;).
@shampoanta: Ще си помоислим за наградата, но нещо цвета не ми пасва, искаше ми се да е малко по-розовичко ;).
С надежда, че никой няма да се почуства лично засегнат.
|
|