Автор: imitev
Дата: 27-06-12 17:23
Миналата седмица продадох дъно, процесор и памет. Уговорихме се ако не му е по кефа - връща ми ги, аз връщам парите.
Обажда се на следващият ден - дъното не работи, не познава 4те гб рам, мишката ми забива...
Викам му - ти искаш ли ги нещата или просто си търсиш повод да ми ги върнеш? (Бях ги тествал 2 дни преди това дали и как работят). Ако искаш да ги върнеш - ок, връщам ти парите и ги прибирам...
Не бе - искам ги, ама не работи, райш ли!
Отивам и какво да видя - с ХР иска да види 4 гб. Разбърникали БИОС-а и не ги познава още преди виндовса. Разбутали параметрите на процесора.
Викам му - пич, това с ХР няма да стане. Трябва ти вин7 и то 64 бит.
Ами вика тоя дето тества работи в някаква компютърна фирма, каза че не работи дъното... С това си изкарвал хляба един вид...
А сега де втасахме я - набодох му една 7ца отгоре отгоре, да види че е така както му казвам, и се разделихме по живо, по здраво... Казах му другия път да викне някого, дето наистина си има хабер за какво става дума... То не е бакалия - пазаруваш и ядеш...
Те затова трябва да се търси мирен подход, със сърдене нищо не става на този свят...
|
|