Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли някой ненужен Епсън R300, R 200
Автор: pepi34   
Дата:   09-06-12 14:29

Здравейте, ползвам от много години легендарния Епсън фото R 300 с системи за наливни мастила на прокарт. Скоро нещо ми се развали чипа за жълтото мастило ( на касетата не на принтера) и не ще да разпознава презареждаемата касета. Оказа се че тоя принтер вече е голяма легенда и никъде не може да се купи такава касета. има ли някой случайно останали такива касети от вече излязъл принтер от употреба? За R 300 и R 200 касетите и чиповете са едни и същи. Купувам един работеш чип ( касета) с автозануляване за жълт цвят. или някои ако има да предложи друго решение на проблема. Имам и още един принтер ( R 200 ) напълно работещ, на малко копия, но отдавна седи прибран в кашон, ако някои има нещо нужда или мераци, може да му го продам.
Иначе си взех и един Епсън Л800, много съм доволен, но на този R300 си печатам А4 обложките и други неща, когато са ми масовка, защото мастилата на Прокарт са супер евтини 4.80 за 100мл. Чух че имало ресетери за оригинални касетки при Вали компютърс, пробвах да ресетна 2 оригинални, не стана.

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли някой ненужен Епсън R300, R 200
Автор: boZo   
Дата:   09-06-12 15:29

Аз имах същия проблем с чипа на жълтото на R200 на касета на СНПМ. Нещата се оправиха като смених чипа от празна касетка на InkTec купувана от Метро за 5-6лв. Чипа се ресетва от руската програма, нищо че е от ментак касетка за еднократна употреба.

Автор: kozloduy   
Дата:   09-06-12 17:53

коя е тази руска програма и аз имам проблем с жълтото.Поздрави

Автор: boZo   
Дата:   10-06-12 01:53

Това е програмата за принтери EPSON, чети внимателно какво се прави с нея за да няма допълнителни въпроси.

Автор: kingpin   
Дата:   10-06-12 11:27

Имам чисто нова системи за R300 и за още много други модели на
Epson
Canon
пишете ми на лични съобщения за повече информация

Автор: pepi34   
Дата:   10-06-12 14:53

Мерси за съдействието

Към последния пост - цяла система не ми трябва, трябва ми една касета, жълтата. Прегледах ти линка, не видях дали предлагаш.

Руската програма е много полезна, защото след време принтера престава да работи, пълни се памперса. Аз съм извел отвън мръсните мастила, но когато спре принтера трябва да се нулира с тази програма и тръгва отново. Относно ресет на касети, мисля че не може да ресетва оригиналните. Иначе аз имам 2-3 жълти оригинални празни, но мога ли да ги ползвам или непременно трябва да си взема на инктек? Някой пробвал ли е?

Автор: kingpin   
Дата:   10-06-12 16:12

и една касета може ако имаш интерес пиши ми на лични съобщения

Автор: bOzo   
Дата:   10-06-12 17:55

Трябва ти само да преместиш чипа от едната на другата касета, с чип от оригинална не съм пробвал, но имам съмнения, че няма да стане. Аз за да подкарам чипа от InkTec ползвах resetter функцията на програмата - чете, флашваш и тръгна всичко

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »