Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Полимерен фон - въпрос
Автор: pdonev   
Дата:   07-02-12 21:39

Здравейте, искам мнение за конкретен полимерен фон.
Магазина е във Варна и мисля да си поръчам доставка на един бял и един черен фон.
Насочих се заради цената която е по-ниска и като полимерени евентуално да могат да се почистват сиреч да са по-дълготрайни.

Някой ползвал ли е тези фонове и има ли конкретни впечатления?

текст

Досега чух един доволен и един недоволен(продавач от конкурентен магазин), който твърди че са боклуци - хигроскопични-задържащи мръсотия, с личаща текстура и прозиращи!

Моля пишете мнения.

Отговори на това съобщение
 Re: Полимерен фон - въпрос
Автор: asahi   
Дата:   07-02-12 23:08

Попитай продавача дали има твоя цвят и му поискай да ти отреже малко за мостра. Сам ще прецениш кое как е. Вероятно има по-добър фон. По-важно е какви са твоите нужди/очаквания и готовност да платиш.

Автор: pachok   
Дата:   07-02-12 23:29

От 3 месеца ги гледам тези фонове (на доста добра цена са) и си задавам същите въпроси. Текстурата ми се вижда доста едра, някой ми каза, че това намаля отраженията и не си личи много на снимките, но съм леко скиптичен. Ако си го поръчаш пиши моля те какви са ти впечатленията.

Дата:   08-02-12 18:51

Никой ли не е ползвал тези фонове! [smilie11]

Автор: kvakioh   
Дата:   09-02-12 09:31

Не е много добра идея, по-добре да се вземе фон с по-малки размери, а не такъв на ролка. Това си е просто плат, така като гледам мострите, може и наистина да прозира, текстурата му е доста вълниста.

Автор: kvakioh   
Дата:   09-02-12 09:33

Прилича ми на постелка, която е за еднократна употреба и се ползва за масажи...А и е скъпо. И като се нацапа, с нещо различно от вода се пере, мие и чисти трудно.

Автор: didesignbg   
Дата:   09-02-12 09:52

Гената пита ли го, обикновено обяснява доста подробно какво продава, за какво става, и за какво не?

Дата:   09-02-12 15:24

Благодаря, наистина ще питам и продавача, като поръчвам,
а искам фона да е на ролка, за да си го навивам горе до тавана. Стаята се позва и за битови нужди.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »