Автор: qavkata
Дата: 13-01-12 12:35
Ще ти споделя моя опит с е-бей, пазарувам от години и то много, имал съм случаи стоката да не дойде, да се изгуби или да дойде но не това което съм получил. Политиката на е-бей е следната, при проблем им се оплакваш и ти казват да потърсиш продавача за да решите проблема, ако не го разрешите пак им пишеш и те преглеждат случая(свързват се с продавача). Ако не се разреши проблема, е-бей ти изплащат парите които си загубил. Идеите на е-бей са много, първо те печелят процент от продавача от продажната цена и за това не им е проблем да ти изплатят. Друго което правят, е че изплащат 25%, 50%, 75% или 100% това е по тяхно усмотрение, вземат предвид историята ти в е-бей, в смисъл ако си помислят че продавач и купувач правят схеми няма да платят 100% или ако това е системна практика. На мен до сега са ми изплащали винаги 100%, имай предвид един случай в който си поръчах часовник Армани, не дойде оплаках им се и те ми възстановиха сумата, веднага поръчах същия от друг продавач, пак не дойде и те отново ме компенсираха, от третия път часовника дойде. Мисълта ми е че е-бей не искат да те "гърбят" винаги ще ти помогнат, но трябва да внимаваш. Аз не бих купил нищо от никой който е с по-малко от 99.6 рейтинг освен ако стоката не е под 10$ и да си заслужава риска.
Успех, ако имаш въпроси относно пазаруването там пиши на ЛС и ще ти помогна с каквото мога.
Поздрави
|
|