Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво мислите за тази оферта?
Автор: nboyanov   
Дата:   12-01-12 19:48

Какво мислите за тази обява ?

Отговори на това съобщение
 Re: Какво мислите за тази обява?
Автор: steeens   
Дата:   12-01-12 20:00

А ти прочете ли от къде идва стоката?

Re: Какво мислите за тази оферта?
Автор: showtime   
Дата:   12-01-12 20:01

"Мирише" отвсякъде!

Автор: Mogila   
Дата:   12-01-12 20:06

Този има прекрасен рейтинг [smilie3]

Дата:   12-01-12 20:11

Прочетох от къде идва и затова питам. За мен също работата понамирисва. Относно рейтинга, когато си продал малко неща и един негативен отзив стига да те срине. В случая продавача има 5 продадени артикула за последните 12 месеца с 1 негативен отзив. Ако му погледнете историята обаче, оказва се, че за 20 продажби от 2008 до 2010 има 19 позитивни мнения.... Та затова се чудя.

Публикацията е редактирана (13-01-12 00:45)

Автор: pefoto01   
Дата:   12-01-12 20:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mirmiracle   
Дата:   12-01-12 20:43

Ако купуваш с Пейпал няма проблем ...

Дата:   12-01-12 20:52

Само с Пейпал плащам и досега не съм имал проблем, но...

Автор: kefalcho   
Дата:   12-01-12 23:56

ами има оплаквания за изгорели и с пейпал , по принцип и аз така пазарувам и нямам ядове засега . Наскоро купих изгодно пентакон сикс от продавач с нисък рейтинг , апарата се оказа в много добро състояние . В твоя случай трябва сам да си решиш , все пак не са малко пари .

Дата:   13-01-12 00:23

Единственото ми притеснение е доколко ebay може да ме защити в случай на опит за измама. Прочетох какво предлагат да се направи, ако не получиш това, за което си платил, но не ми се вижда много надеждно. Ще съм благодарен, ако някой е имал подобен случай, да сподели как са се развили нещата.
P.S. И аз като kefalcho съм купувал разни неща за смешни пари, но никога не съм рискувал такива суми със случаен продавач.

Публикацията е редактирана (13-01-12 00:23)

Автор: ittv   
Дата:   13-01-12 00:38

добро описание са му праснали:

"Nikon D70000 16.2 megapixel DX-format CMOS imaging sensor."

това ще да е някой прототип [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: neuromancer   
Дата:   13-01-12 01:00

Според мен може и да е реална офертата, обаче тия обективи са големи дървета. Тоя 28-80 пари да ми дават не го взимам. Колко струва само тялото тук?
Идва от Сингапур, така че смятай още 20% ДДС + ... +
Ако много го искаш, плащаш с пейпал и искаш застраховка (може да се наложи да платиш допълнително). Ако не дойде го докладваш да ибей и ще ти върнат парите.

Автор: Mogila   
Дата:   13-01-12 01:17

А ако дойде, но повреден? Ходи доказвай, че така ти го е пратил тоя.

Автор: qavkata   
Дата:   13-01-12 12:35

Ще ти споделя моя опит с е-бей, пазарувам от години и то много, имал съм случаи стоката да не дойде, да се изгуби или да дойде но не това което съм получил. Политиката на е-бей е следната, при проблем им се оплакваш и ти казват да потърсиш продавача за да решите проблема, ако не го разрешите пак им пишеш и те преглеждат случая(свързват се с продавача). Ако не се разреши проблема, е-бей ти изплащат парите които си загубил. Идеите на е-бей са много, първо те печелят процент от продавача от продажната цена и за това не им е проблем да ти изплатят. Друго което правят, е че изплащат 25%, 50%, 75% или 100% това е по тяхно усмотрение, вземат предвид историята ти в е-бей, в смисъл ако си помислят че продавач и купувач правят схеми няма да платят 100% или ако това е системна практика. На мен до сега са ми изплащали винаги 100%, имай предвид един случай в който си поръчах часовник Армани, не дойде оплаках им се и те ми възстановиха сумата, веднага поръчах същия от друг продавач, пак не дойде и те отново ме компенсираха, от третия път часовника дойде. Мисълта ми е че е-бей не искат да те "гърбят" винаги ще ти помогнат, но трябва да внимаваш. Аз не бих купил нищо от никой който е с по-малко от 99.6 рейтинг освен ако стоката не е под 10$ и да си заслужава риска.
Успех, ако имаш въпроси относно пазаруването там пиши на ЛС и ще ти помогна с каквото мога.
Поздрави

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »