Автор: канювигй
Дата: 31-12-11 15:59
Здравейте !
Моля за пояснение при работа с Sony Vegas!
Искрено ще благодаря на всеки, който ми помогне и аз ще му отвърна с каквото мога!
Ето и въпросите ми :
1) Когато ръботя по пътечката с няколко парченца материал и след това отворя и добавя още примерно три парчета видео :
Новите отделни парчета, който съм внесъл се движат успоредно, неразделно, не мога да ги отделя едно от друго.
Пробвам да ги маркирам с натиснат Shift и десен бутон на мишката
Group Remove from, но не се получава.
2) Свързване на две парченца.
Искам да свържа две парценца, и да се получи един след друг кадър без плавно преминаване, но не и с прескачане на междинни кадри
Има вариант
-с плавно преминаване, свързване, като се преплетат или застъпят и после дори чрез Fade tip .
-или да избера някакъв transition от менюто.
Нито едно от двете не ми върши работа, аз искам просто да ги долепя и след единия кадър да следва другия, без никакво плавно преминаване но не и спремигване.
Получава се като ги доближа и долепя, но между между тях се появява половинка кратък черен кадър, или просто леко прескачане от единия в другия кадър.
3 ) Свалените отделни кадри от спирането и записването на камерата представляват предварителни къси парченца.
С коя програма мога да ги обединя и да ги гледам на голям екран преди да ги отворя в Сони Вегас и да работя върху тях, без да се налага да давам на Вегас програмата да ги записва в нов общ файл само за да гледам общия заснет материал.
Искрено благодаря!
|
|