Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon SX230 HS ili Panasonik TZ 20
Автор: g_d_h   
Дата:   26-12-11 16:32

Бихте ли ми помогнали в избор на фотоапарат! Кой е по-добрия Canon Power Shot SX230 HS или Panasonik TZ 20?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon SX230 HS ili Panasonik TZ 20
Автор: radi_nrj   
Дата:   26-12-11 20:08

Колкото и да съм почитател на Lumix не мога да си кривя душата. Canon-a е с по-малко мегапиксели, което в случая е по-добре. Отделно сензора на Canon-а е CMOS със задно осветление което е 2-ри плюс.

Автор: g_d_h   
Дата:   27-12-11 10:22

Благодаря за мнението Ви! И аз клоня към Canon, но се опитват да ме убеждават в магазините че Lumix-a e много по-добър, в този клас.

Автор: radi_nrj   
Дата:   27-12-11 11:44

Ако си ходил по техно бозите там продавач-консултантите са крайно не компетентни. Единствения плюс на Lumix-а, е че широкия край на обектива му е 24mm, което е много удобно при семейни и парти снимки - ще можеш да събереш повече народ на снимката без да се дърпаш много назад.

При Canon-а широкия край е 28mm, което не е зле, но за сметка на това обектива му е по-светъл с максимална апература 1:3,1 докато Lumix слиза само до 1:3,3.

Автор: zaiko   
Дата:   27-12-11 12:57

Да, щото от 3.1 до 3.3 разликата е голяма [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »