Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся обектив за Canon 400d
Автор: bleuetoile   
Дата:   14-12-11 20:54

Здравейте, моля за съдействие. Аз съм малко лаик в тези неща. От години имам този апарат, с китовия обектив. Сега обаче ми се иска да мога да правя по-близки снимки на лица и предмети, за да ги поствам в блог, и да стават малко по-читави от тези с китовия...

Питането ми е - за минимално възможна цена, предпочитам на старо, но и на ново може - да ме посъветвате какъв обектив да взема за моите експериментално-любителски снимки?

В случай, че някой от вас има нещо, което мисли, че на мен би послужило, а на него му се продава - съм готова да обсъдим...

Предварително благодаря![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся обектив за Canon 400d
Автор: asahi   
Дата:   14-12-11 21:45

ЕФс 55-250ИС.

Дата:   14-12-11 22:44

Благодаря, Ашани! [smile]

Намерих го във фотосинтезис http://magazin.photosynthesis.bg/offer/211801073001.html но е малко скъп, ще пробравм някои другарчета оттатък океана да го вземат евентуално, там го намирам нов за $150...[shtrak]

Ще търся и обмислям...

Автор: Jim__Beam   
Дата:   14-12-11 22:55

.. Отговарям на заглавието - всичко що е на ЕОС байонет - става .... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

.. Па и риза треа купиш на Асахито ...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   14-12-11 23:15

Не разбрах Джим Бийм, нещо май си Никонски тип, и ми се подигра на дилетантските питания и техники [smilie8]

Ама аз още в първия пост си казах, че съм лаик, и че за лаишки дейности си търся обективче... Та - на здоровие и на вас![beer]

Дата:   14-12-11 23:37

В базара се срещат и по-евтини.

Автор: io_bs   
Дата:   14-12-11 23:46

50mm f/1.8?

Дата:   14-12-11 23:47

Благодаря, Асани! Ще проверя по базарите :) За сега подобно доста по-евтинко намерих, но без IS-a... Тоз например - Canon EF 75-300 mm f/4.0-5.6 III, но подозирам, че моите скромни умения с IS е препоръчително...

Дата:   14-12-11 23:56

Благодаря ти, io_bs ! Разглеждам го в момента Canon EF 50mm f/1.8 II Camera Lens и наистина има доста достъпни предложения, ще поразгледам и снимчици :)

Асани - чак сега разбрах за секцията Базар на форума - разглеждам я, мерси отново :)

Дата:   15-12-11 00:44

Моля, пак заповядай. Важното е, че знаеш какво търсиш.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »