Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пазаруване от Amazon
Автор: filipovv   
Дата:   18-11-11 11:33

Харесъл съм ето този Никон http://www.amazon.de/gp/product/B004V2HE7K/ref=noref?ie=UTF8&s=photo&psc=1 и искам от там да го взема понеже се предлага с обектив 18-105 , а в Бг с 18-55мм.Питането ми е дали гаранцията ще важи и в Бг при евентуален проблем?

Отговори на това съобщение
 Re: Пазаруване от Amazon
Автор: muncho_   
Дата:   18-11-11 11:40

Прочети в гаранционните условия.В англииския амазон си пише колко е гаранцията,и за къде важи.Тук на немски не мога да си преда нищо.Но по принцип си го има като информация.

Автор: Seifi   
Дата:   18-11-11 13:34

pishi mi na lichno ako ne ti otgovorja taja vecher i ste ti preveda informaciijata

Автор: dashikov   
Дата:   18-11-11 14:02

Говори направо във фотосинтезиса или фотопавилиона.
Ще заместят 18-55 с 18-105 и ще сложат някакъва отстъпка...т.е да го купиш като кит.Аз лично така съм взимал 16-85 вместо 18-105 в "кит" с д90...
Като гледам цената в амазон....и на фотосинтезиса тук...нищо чудно тук да ти излезе по-евтино.

Автор: hotsnail   
Дата:   18-11-11 15:23

При Сони ако го купиш от БГ има гаранция 2 години. Ако е от Европа е 1 година (2 години е там от където си го купил). Инак идват с гаранциона карта на всички езици на ЕС - Българския е най-отпред

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »