Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon D5100/Canon EOS 600D/Canon EOS 60D
Автор: shurikenche   
Дата:   17-11-11 20:11

Здравейте,
Колебая се кой от трите фотоапарата да избера. Това ще ми е първият DSLR и се страхувам да не сгреша в избора си.
Струва ми се, че Канона има повече привърженици а на мен лично Никона ми харесва повече като разположение на бутоните и като цялостно изпълнение.
Кой е по добрият според вас Nikon D5100/Canon EOS 600D/Canon EOS 60D? Моля да аргументирате отговорите си.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D5100/Canon EOS 600D/Canon EOS 60D
Автор: nsirakov   
Дата:   17-11-11 21:22

ако те интересува фотографията няма значение голямо, ако те интересува модата вземи никон и започвай да го превъзнасяш... ако питаш мен - вземи тази марка с която снимат приятелите ти... така ще имаш възможност да ползваш и обективи, които нямаш...

Автор: slav4cho   
Дата:   17-11-11 23:30

от тези трите най-добър е 60д то е ясно

Автор: aeobs   
Дата:   18-11-11 02:00

Ентри левъл май няма какво да му мислиш - 35/1.8 50/1.8 40/2.8 55-200, всичките са супер за без пари и нямат канонски аналог.
Оптиката винаги идва на първо място при избор на система.
Д5100 също има по-добрата АФ с-ма, особено в лоши условия.
Ако държиш на ергономия и процес на работа Никон определено. Просто друго е усещането.
Ползвам Д3с и наскоро си взех Д5100 като камера, която мога да разнасям навсякъде.
Ами много ме кефи, някои модели просто имат едно усещане към тях, независимо от характеристиките им.
Преди имах Д300, истината е, че с Д5100 ми прави по-голям кеф да снимам.
[smilie18]

Автор: aeobs   
Дата:   18-11-11 02:12

Имам приятел, който постоянно разнасяше раницата навсякъде. Беше се вманиачил по техниката и качеството на снимките.
Преди няколко месеца си взе iPhone , вчера вечерта се видяхме, каза ми, "ако ти кажа така кеф да снимам не ми е било не знам от кога, прилича на времето когато си взех първата камера и снимах без насита".
Даже си и печата повечето кадри. [smile]
Забрави за линии, бокета, праймове и всичко.

Автор: hemilio   
Дата:   18-11-11 05:00

D5100[smilie24] .Ne pitai zasto.

Автор: zorovsky   
Дата:   18-11-11 09:49

Ами като чета въпроса ти, ти си направил вече избора. Взимай никона щом ти е най-удобен и толкоз. Грешка няма да направищ, защото докато доде време да надхвърлиш възможностите на който и да е от трите апарата, отдавна ще си наясно какво ти трябва и ще си се организирал да го вземеш.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »