Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FULL HD видео от CANON SX1IS
Автор: milgeoni   
Дата:   09-11-11 19:10

Някой знае ли как да гледам на компютър видеото от Канона? С уиндоус медиа плеър насича ужасно, с КМ плеър върви гладко но бавно[smilie11] звука си върви нормално,не разбирам какъв е проблема, някой ако може да помогне! На дисплея на апарата се гледа идеално!

Отговори на това съобщение
 Re: FULL HD видео от CANON SX1IS
Автор: Батко   
Дата:   09-11-11 19:44

Пробва ли с ъпгрейд на компютъра?

Автор: asahi   
Дата:   09-11-11 19:54

Видеокарта от 8-ма серия на Енвидия нагоре и нямаш проблем.

Дата:   09-11-11 20:17

ако е от видеокартата кофти, пускам го на лаптоп с intel gma 3100, но пък видеото от SONY HX1 върви перфектно, и също е HD 1440:1080 мисля че беше.

Дата:   10-11-11 18:57

[smilie11]

Автор: clipse   
Дата:   10-11-11 19:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: siluet   
Дата:   10-11-11 20:18

Слаб ти е процесора, и аз имах същия проблем, ъпгрейднах дъното процесора и рама - сега няма никакви проблеми даже и вградената карта на дъното, няма видео формат който да насича.

Автор: photo_liubitel   
Дата:   10-11-11 20:33

Ако си накичил 1000 кодака един върху друг също е причина
Погледнипо време на плейване Performance на РС-то
Ако процесора ти под 100% са лоши кодаци
Ао е на 100% пак може да е от кодаци ама вече може да и слаб процесор. Всъчшност с какъв CPU, колко RAM и какъв WIN

Автор: shadowlevel   
Дата:   11-11-11 00:04

milgeoni,почети малко за спецификациите на видеорежима при двата апарата и ще си отговориш на въпроса!Канона снима с резолюция 1920x1080-това е FullHD!QuickTime Movie,H.264 compressor,40Mbit/s!!!Та това е причината...компа ти да се задъхва..-При Сонито..нещата са далеч по-невзискателни откъм хардуерни възможности!Надявам се..да съм ти помогнал в отговора![smile]

Дата:   11-11-11 08:04

CPU-intel dual core T2390 1.86ghz, 2gb ddr2 ram,video- intel gma 3100, това е хардуера, мисля да сменям апарата с Панасоник ФЗ48, вече пуснах обява!

Автор: Делян   
Дата:   11-11-11 13:34

На KMPlayera щракаш дясното > видео адвансед > има няколко готови режима спийд куалити и т.н. пробвай тия спийд

Дата:   11-11-11 17:00

Делян, това не го намерих!

Дата:   11-11-11 19:55

photo_liubitel процесора ми държи 50 до макс 70%, и как да ги намеря тези кодаци?

Автор: siluet   
Дата:   11-11-11 23:26

Разкарай всички кодеци - само Daum PoтPlayer, от същия корейски производител на KMPlayer-a, преди време се коментираше подобен проблем и там някой спомена за този Daum PoтPlayer от тогава само него ползвам, даже и на по-стари компютри работи добре.
Ама като гледам конфигурацията - процесора ти е слаб, аз съм с Core 2 duo 3 Ghz и плейва всичко с вградената карта на дъното.

Дата:   13-11-11 14:30

някой да ми каже как да ги намеря тези кодаци!?!? не мога да ги открия и това е!!

Автор: surg   
Дата:   14-11-11 10:38

1. маи не си схванал какво значи 40 Мб/сек за видео....
2. иска нов компютър за доста пари,
3, пробвах прекодиране в малко по нсики параметри например 5-6-8 Мб/сек....

навремето преди 6 г, Канон С2 ми снимаше видео с 8 МБ/сек, за 640х480 стерео звук, и тогава П3 проц насичаше ужасно, при прекодиране в 2-3 Мб/сек, нямаше визуална разлика, поне за мен, и си вървеше нормално....
друг въпрос е за колко време става това за по дълъг филм....

Публикацията е редактирана (14-11-11 10:39)

Автор: nedelcho1   
Дата:   14-11-11 14:25

Остави ги тези, които казват, че компютъра ти не става. Сложи си CoreAVC, най - добрия софтуерен декодер за HD видео. След това от KMPlayer си спри всички вградени кодеци за HD и ти човека. Всичко ще върви на 6. Аз по - този начин, съм настройвал да се гледа видео на Athlon64 3700+ (2.2Ghz) едноядрен, въпреки че можеше да се гледа само HD, а не FullHD. На твоя компютър според мен, няма да имаш проблеми.

Дата:   14-11-11 17:25

Хиляди благодарности на nedelcho1 [beer] видеото върви безупречно!!! Какво ли не пробвах, само неговия вариант проработи!!! Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »